Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Άρτα: Ξυλοκόπησε την 98χρονη μητέρα του. Διαβάστε και τη μικρή μας ιστορία!

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, 2024

Ο 55χρονος κακοποιητής συνελήφθη από τις Αρχές.

Ούτε την ίδια του την μητέρα δεν σεβάστηκε 55χρονος από την Άρτα που εξύβρισε και ξυλοκόπησε την 98χρονη μητέρα του σε χωριό του δήμου Καραϊσκάκη. Ανήμπορη να αντιδράσει η ηλικιωμένη δέχτηκε χτυπήματα και κλωτσιές σε όλο της το σώμα.

Η φασαρία και οι φωνές της υπέργηρης γυναίκας έγιναν αντιληπτές από τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 55χρονου.

Ευτυχώς, η 98χρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όσοι γνωρίζουν τον 55χρονο μιλούν για έναν προβληματικό άνθρωπο που έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 55χρονος αφού πέρασε την νύχτα στο κρατητήριο, πέρασε αυτόφωρο σήμερα το πρωί κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Αύριο θα βρεθεί πάλι στο εδώλιο.


Κάποτε… ένα ανδρόγυνο μάλωνε τακτικά γιατί η γυναίκα δεν ήθελε πλέον τον πεθερό της στο σπίτι που κοντά στα 90 είχε  "μαζέψει", σκελετός... και παρακαλούσε το Θεό να τον πάρει μια ώρα γρηγορότερα!!!

Αρρώσταινε συχνά ο φουκαράς, τα έκανε πάνω του… ήταν "πρόβλημα" για τη νύφη και οι καυγάδες για να ξεφορτωθεί το "γέρο" έφτασαν στο απροχώρητο! 

Μετά από μία «μάχη» με την σύζυγο για τον πατέρα του δεν άντεξε ο γιός.  Πήρε ένα τσουβάλι, έβαλε το πατέρα του μέσα στο τσουβάλι και τον πήρε στην πλάτη να τον ρίξει στο γκρεμό. 

Μαζί του πήγε και ο μικρός εγγονός.

Όταν έφτασαν στο γκρεμό, ο γιός ήταν έτοιμος να πετάξει του τσουβάλι με τον πατέρα στο γκρεμό.

"Σταμάτα", λέει ο εγγονός στο πατέρα του.  "Μη πετάς και το τσουβάλι".

"Γιατί, τι το θέλουμε;"  Ρώτησε ο μπαμπάς του.

"Εσένα με τι θα σε πετάξω όταν έρθει η ώρα;" Του αποκρίθηκε ο μικρός.

Οπότε, ο γιός πήρε το πατέρα πίσω στο σπίτι...

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου