Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Οργανωμένη ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ και η απαξίωση... Μητσοτάκης: Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς, το κόμμα μπαίνει σε εγρήγορση

Πέμπτη, 12  Μαΐου, 2022

Λες να θυμηθεί ότι υπάρχει η οργανωμένη ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ;  Εκτός και εάν εννοεί οργανωμένη ομογένεια κάποιο "Ματσαράγκα" και τους "συν αυτώ" άσχετους που δίνει $10,000 για να είναι στη δεξίωση του πρωθουπουργού στην Ουάσιγκτον!  Από ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους και όχι οργανώσεις...  Σύντομα θα κτυπήσουν οι καμπάνες από τις ομοσπονδίες... με εισαγγελικές αρχές με IRS γιά χρήματα από αυτούς που βγάζουν $0 εισόδημα αλλά χαλάνε δεκάδες χιλιάδες για δικηγόρους και τραπεζόματα, με πληρωμένες καταχωρήσεις στον τύπο για αυτοπροβολή.  Αυτά και εάν εκθέτουν και το Μητσοτάκη!

Αλλά με την Παπαδοπούλου πρέσβη… “ποιους Συλλόγους, τα καφενεία;” είπε!!!  Τέτοια απαξίωση…  Πρώτα – πρώτα οι Σύλλογοι μας δεν είναι καφενεία κα Παπαδοπούλου.   Αλλά, από την άλλη μεριά κυρία πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον και τα καφενεία έχουν παίξει το δικό τους ρόλο στην Ελληνική Ομογένεια!!!  Εκεί πήγαιναν οι Έλληνες μετανάστες για να συναντήσουν πατριώτες, να μάθουν νέα, να διαβάσουν την εφημερίδα, να βρουν κάποιον να τους κάνει μετάφραση, να βρουν δουλειά…  Όπως η κοινότητα – ενορία έτσι και τα καφενεία διατήρησαν την ταυτότητα του Ελληνισμού!!!  Ακόμα παραμένει πρέσβης η κα Παπαδοπούλου.  "Εύγε" διπλωματία της Ελλάδας!!!


Ο πρωθυπουργός μίλησε στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς.

Μητσοτάκης: Πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς, το κόμμα μπαίνει σε εγρήγορση | tovima.gr

«Στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα λειτουργήσει ως βατήρας για την αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτό το σύνθημα είχαμε και στις εκλογές του 2019, σήμερα είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ» σημείωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας νωρίτερα στην πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το κόμμα μπαίνει εκ των πραγμάτων σε εγρήγορση, «πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς», όπως είπε χαρακτηριστικά, καθώς 12 μήνες δεν είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. «Το κεφάλι κάτω, αλλά το φρόνημα ψηλά και πάντα δίπλα στον πολίτη» ήταν η οδηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Αναφερόμενος στη «συνέχιση της ανάταξης της οικονομίας, ο κ. Μητσοτάκης επικαλέστηκε τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, που, όπως είπε, επιφυλάσσουν μειώσεις για το 80% των πολιτών, ήτοι 380 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και 1 δισ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με αυτά που κατέβαλαν οι πολίτες το 2018.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός επέμεινε πως «ακούσαμε την κοινωνία και κάναμε μία παρέμβαση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, που θα επιστρέψει στους λογαριασμούς των πολιτών το 60% της αύξησης με την οποία επιβαρύνθηκαν λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής». Τόνισε, δε, πως είχαμε το θάρρος να διορθώσουμε την αδικία και συμπλήρωσε πως από τον Ιούλιο αποσυνδέεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος από αυτήν του φυσικού αερίου, ώστε να μην είναι ακραία τα επίπεδα των τιμών.

«Όποιος σας λέει πως μπορεί να κρατήσει τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος στα επίπεδα του 2020 σας λέει ψέματα» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για μία «τολμηρή παρέμβαση σε ένα οξύ πρόβλημα, που το καθιστά πλέον διαχειρίσιμο». Ο πρωθυπουργός επανέλαβε εκ νέου πως σημαντικοί στόχοι στο επόμενο 12μηνο είναι η έξοδος από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και η απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας.

Τέλος, εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, μιλώντας για μία αντιπολίτευση που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί διαστρεβλώνοντας τα πάντα, όπως είπε, και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ την χειρότερη κυβέρνηση του τόπου, ενώ κάλεσε τα γαλάζια στελέχη να μην εμπλακούν στην τοξικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου