Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Εγκαίνια για την απ’ ευθείας πτήση της DELTA, Boston-Athens & Athens-Boston

  Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Η γαλανόλευκη στο terminal E του Logan Airport της Βοστώνης

 


Χθες έγινε τελετή για την απ’ ευθείας πτήση που θα σύνδεση την Αθήνα με την Αθήνα της Αμερικής.  Η πτήση είναι DL 240 και φεύγει από χθες στις 8:10 το βράδυ για την Αθήνα και φτάνει εκεί στις 12:30μμ ώρα Ελλάδος.

Μετά από 22 χρόνια, τελευταία φορά που η Ολυμπιακή αεροπορία πέταξε από την Αμερικάνικη μεγαλούπολη για την Αθήνα.  Η προσπάθεια για να ξαναγίνει η απ’ ευθείας πτήση κράτησε περί τα τρία χρόνια και εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι. 

Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή θα αναχωρεί το αεροπλάνο από την Βοστώνη.  Η πτήση αυτή είναι πιλοτική και θα κρατήσει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.  Εάν είναι κερδοφόρα για την ΔΕΛΤΑ μπορεί να συνεχιστεί και στο μέλλον.  Πρέπει να την υποστηρίξουμε όλοι για να κρατηθεί και να αποφεύγουμε την ταλαιπωρία με αλλαγές αεροπλάνου και καθυστερήσεις.  Η τιμή του εισιτηρίου είναι ανάλογη με τους μήνες.  Ένα εισιτήριο από 31 Ιουλίου με επιστροφή 30 Αυγούστου στοίχισε $1,075.  Εκτός από την ΔΕΛΤΑ η ίδια διαδρομή υποστηρίζεται και από την Virgin Atlantic η οποία συνεργάζεται με την ΔΕΛΤΑ.  HAPPY TRAVELING.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκατοντάδες ομογενείς.  Διακρίναμε τους: κ Στράτο Ευθυμίου, Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας με την οικογένειά του, τον Μητροπολίτη Βοστώνης, Μεθόδιο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά, το πρώην κυβερνήτη Μασσαχουσέττης κ. Μιχάλη Δουκάκη με την σύζυγό του Κίκη, τον Γερουσιαστή κ. Λεωνίδα Ραπτάκη, την βουλευτή κ. Ευσταθία Μπούρα, τον Σερίφη του Worcester County και υπεύθυνο του Massport κ. Λου Ευαγγελίδη, τον δικηγόρο κ. Χρήστο Τσιώτο, τον Α’ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Κώστα Τραβαγιάκη, το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριο Ματθαίο, την τουριστικό πράκτορα Πέννυ Κοκκίνου, τον ιατρό Γεώργιο Μελτσάκο με την οικογένειά του, τον καθηγητή κ. Βασίλειο Τζανή, τον ιατρό κ. Γεώργιο Θεοδώρου, τον ιατρό κ. Ιωάννη Πάπα με το χορευτικό της Μητροπόλεως, το κ. Σταμάτη Αστρά και πολλούς άλλους.

Το χορευτικό της μητροπόλεως χόρεψε ελληνικούς χορούς ενώ πλούσιο ήταν το φαγητό και τα αναψυκτικά.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου