Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Λάρισα – Παναθηναϊκός 84-77: Τον σόκαρε και τον ισοφάρισε!

Τετάρτη, 1η Ιουνίου, 2022

Η Λάρισα πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση, έφτασε ακόμα και στο +26 κόντρα, και τελικά επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 84-77, φέρνοντας τη σειρά στο 1-1.

Λάρισα – Παναθηναϊκός 84-77: Τον σόκαρε και τον ισοφάρισε! | tovima.gr

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της πανηγύρισε η Λάρισα που νίκησε τον Παναθηναϊκό με σκορ 84-77, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στο «τριφύλλι» να αντιδράσει και έτσι κατάφερε να φέρει τη μεταξύ τους σειρά στο 1-1 για τα ημιτελικά της Basket League.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού έφτασαν ακόμα και στο +26 μέσα στην αναμέτρηση, έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και παρότι είδαν τους Πράσινους να επιστρέφουν και να διεκδικούν τη νίκη, ήταν εκείνοι που στο τέλος μπόρεσαν να εξασφαλίσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντέβόντε Γκριν με 19 πόντους ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσαν οι Ουσμάν Κρουμπάλι με 16 και Στέφαν Μούντι με 15 πόντους. Από την άλλη πλευρά, 27 πόντους μέτρησε ο Ντάριλ Μέικον και 19 ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα 8-4, όμως η Λάρισα βρήκε ρυθμό μέσα από την εξαιρετική της άμυνα και την ευστοχία της στην επίθεση, με αποτέλεσμα όχι απλά να πάρει τα ηνία, αλλά να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της. Το σύνολο του Φώτη Τακιανού πετούσε… φωτιές και μια τρομερή αντεπίθεση κατάφερε να στείλει τη διαφορά ακόμα και στο +26 με το εντυπωσιακό 43-17!Οι Πράσινοι, που έδειχναν να τα έχουν χαμένα, από τα μέσα της δεύτερης περιόδου βρήκαν την ευκαιρία να ροκανίσουν την απόστασή τους από το σκορ χάρη στους Ντάριλ Μέικον και Ιωάννη Παπαπέτρου. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα μείωσε -12 και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει το 50-38.

Η τρίτη περίοδος εξελίχθηκε με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν καλάθια και τον Μέικον να κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια, όπως και ο Σαντ-Ρος για να μπορέσουν να ρίξουν κι άλλο τη διαφορά. Κάτι που ο Παναθηναϊκός εν τέλει κατάφερε να κάνει και να πλησιάσει μπαίνοντας ξανά στο ματς.

Το τέταρτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε… θρίλερ, με τους Πράσινους να πιέζουν για να φέρουν τούμπα τον αγώνα και τη Λάρισα να κρατά βγάζοντας μάλιστα εξαιρετικές συνεργασίες και πολύ κρίσιμα σουτ όπως ένα τρίποντο του Ουσμάν Κρουμπάλι στο τέλος. Έτσι το σύνολο του Φώτη Τακιανού κατάφερε να φτάσει στο τελικό 84-77 και να πετύχει μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου