Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Έγραψαν ιστορία τα κορίτσια του Θρύλου: Δεύτερο σερί τρεμπλ

Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Γλυφάδα με 14-9, κατέκτησε πανηγυρικά το πρωτάθλημα και έγραψε ιστορία κάνοντας το δεύτερο συνεχόμενο τρεμπλ.

Έγραψαν ιστορία τα κορίτσια του Θρύλου: Δεύτερο σερί τρεμπλ | tovima.gr

Τα θρυλικά κορίτσια του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία.

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 14-9 της Γλυφάδας στον τρίτο τελικό διαμόρφωσαν το 3-0 στην σειρά και κατέκτησαν πανηγυρικά το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και 9ο συνεχόμενο.

Δεύτερο σερί τρεμπλ για τον Ολυμπιακό μιας και προηγουμένως στην χρονιά είχαν προηγηθεί η κατάκτηση της Ευρωλίγκας αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν από την αρχή το «αφεντικό» της σειράς με την Γλυφάδα πήραν τις σκούπες και έκλεισαν ιδανικά για δεύτερη σερί φορά την σεζόν.

O αγώνας

Με την Μαργαρίτα Πλευρίτου να αρχίζει τον αγώνα με τρία στα τρία ο Ολυμπιακός προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 3-1 και έκλεισε το α’ οκτάλεπτο με 4-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο υπήρξαν αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει στο σκορ με 7-2. Ωστόσο κάπου εκεί η ομάδα της Γλυφάδας έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να «ψαλιδίσει» την διαφορά με τις Κοντογιάννη και Ειρήνη Νίνου (7-4), με τη Νικόλ Ελευθεριάδου να διαμορφώνει το 8-4.

Ίδιο το σκηνικό και στο 3ο οκτάλεπτο, με τις παίκτριες του Ολυμπιακού να ανεβάζουν τη διαφορά στο 10-4, τη Γλυφάδα να μειώνει σε 10-4, με την διαφορά να παραμένει σε απόσταση ασφαλείας, με τις ερυθρόλευκες να φτάνουν στην κατάκτηση του 13ο πρωταθλήματος με σκορ 14-9.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 5-5, 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου