Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα στον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης Πέτρο Γαλάτουλα

  Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022


Από το Τρισάγιο μπροστά στο σκήνωμα του Πέτρου Γαλάτουλα

Πολύ κόσμος αποχαιρέτησε χθες βράδυ τον πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης κ. Πέτρο Γαλάτουλα. 

Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν η αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων που αποτελείτο από τους κ.κ. Βασίλειο Καυκά, Πρόεδρο, Κώστα Τραβαγιάκη Α’ Αντιπρόεδρο, Δημήτριο Ματθαίο μέλος του Δ.Σ. και Μιλτιάδη Αθανασόπουλο πρώην Πρόεδρο.

Η αποστολή από τη Βοστώνη έφτασε στο νεκροπομπείο 15 λεπτά πριν αρχίσει ο αποχαιρετισμός στο Πέτρο Γαλάτουλα και ήταν από τους πρώτους που χαιρέτησαν την σύζυγό του Σοφία, τα παιδιά τους και τους λοιπούς συγγενείς.

Η αποστολή της Βοστώνης παρέμεινε επί μία ώρα κοντά στην οικογένεια και αποχώρησε μαζί με φίλους από την Νέα Υόρκη.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια και οι ανθοδέσμες από πολλούς επώνυμους και οργανώσεις, συλλόγους.  Τον Πέτρο Γαλάτουλα αποχαιρέτησαν συνεργάτες του στην Ομοσπονδία αλλά και αξιωματούχοι διακρίναμε μεταξύ των άλλων τον κ. Νίκο Μπάρδη, Γεώργιο Γεωργόπουλο, ιατρό Ιωάννη Νάθανα με την σύζυγό του, Σωτήρη Κωνσταντακόπουλο, Νίκο Διαμαντίδη, Ντίνο Ράλλη, Δημήτρη Τσάκα, Δημήτρη Φιλιππίδη, Φώτη Γερασόπουλο κ. α.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας της Βοστώνης που έγινε την Τρίτη, 24 Μαΐου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Πέτρο Γαλάτουλα και το Νίκο Κανελλο από το Peabody, MA αντιπρόσωπο του Συλλόγου Λακώνων Βοστώνης.

Αιωνία τους η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου