Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΗΠΑ: Εφθασαν 35.000 κιλά βρεφικού γάλακτος από την Ευρώπη

Δευτέρα, 23  Μαΐου, 2022

Ποσότητα που αρκεί για περισσότερα από μισό εκατομμύρια μπιμπερό έφτασε την Κυριακή στην Ινδιανάπολη.

Ένα στρατιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε το πρώτο φορτίο 35.380 κιλών βρεφικού γάλακτος από την Ευρώπη, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση μιας κρίσιμης έλλειψης στις Ηνωμένες Πολιτείες. προσγειώθηκε στην Ινδιανάπολη την Κυριακή. Ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος σημείωσε ωστόσο ότι πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Η απόσυσρση στις 17 Φεβρουαρίου της κορυφαίας εταιρείας παραγωγής βρεφικών παρασκευασμάτων Abbott Laboratories και το κλείσιμο του εργοστασίου παραγωγής της στο Sturgis του Μίσιγκαν δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες ελλείψεις βρεφικών γαλακτοκομικών στην πρόσφατη ιστορία των Η.Π.Α.

″Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το μόνο βήμα που πρέπει να πραγματοποιηθεί. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθώς ο πρόεδρος μας έδωσε εντολή να αναζητήσουμε κάθε ευκαιρία για να αυξήσουμε την προσφορά”, δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας Τομ Βίλσακ.

″Η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι για ένα πολύ, πολύ μικρό ποσοστό παιδιών. Περίπου 17.000 παιδιά στη χώρα βασικά είναι οι δικαιούχοι αυτής της συγκεκριμένης φόρμουλας”, είπε.

Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν επιδιώκει να γεμίσει τα άδεια ράφια με 1,5 εκατομμύριο δοχεία ειδικών βρεφικών παρασκευασμάτων της Nestle. Ο Μπάιντεν την περασμένη εβδομάδα επικαλέστηκε τον Νόμο για την Αμυντική Παραγωγή της εποχής του Ψυχρού Πολέμου για να βοηθήσει στην αύξηση των προμηθειών.

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι 132 παλέτες Nestlé Health Science Alfamino Infant και Alfamino Junior επρόκειτο να εισαχθούν από την αεροπορική βάση Ramstein της Γερμανίας στις Η.Π.Α. Άλλες 114 παλέτες φόρμουλας Gerber Good Start Extensive HA αναμένονταν να φτάσουν τις επόμενες ημέρες. Συνολικά, περίπου 1,5 εκατομμύριο μπουκάλια 8 ουγγιών από τις τρεις φόρμουλες, οι οποίες είναι υποαλλεργικές για παιδιά με αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος, αναμένεται να φτάσουν αυτήν την εβδομάδα.

Η Ινδιανάπολη επιλέχθηκε επειδή είναι ένας κόμβος διανομής της Nestle. Η φόρμουλα θα εκφορτωθεί σε ημιρυμουλκούμενα της FedEx και θα μεταφερθεί σε ένα κέντρο διανομής της Nestle περίπου ένα μίλι μακριά, όπου η εταιρεία θα κάνει έναν τυπικό έλεγχο ποιότητας πριν διανείμει τις προμήθειες σε νοσοκομεία, φαρμακεία και ιατρεία.

Η άφιξη του φορτίου ήταν η πρώτη από τις πολλές που θα παρέχουν ”σταδιακή ανακούφιση τις επόμενες ημέρες”, καθώς η κυβέρνηση εργάζεται για μια πιο διαρκή απάντηση στην έλλειψη, δήλωσε την Κυριακή ο Μπράιν Ντιζ, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Λευκού Οίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου