Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Μήνυση κατά αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας καταθέτει ο Δήμος Ήλιδας – Έκλεψαν και… δέντρα

Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Βανδαλισμοί σε «Τατάνη» και εμπρηστική στο κοιμητήριο!
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας θα καταθέτει  ο Δήμος Ήλιδας  μετά τους απανωτούς βανδαλισμούς που σημειώθηκαν την εβδομάδα που πέρασε από αγνώστους, στο κτίριο Τατάνη, την κλοπή δέντρων που πρόσφατα φυτεύτηκαν επί της οδού Γεωργίου  Παπανδρέου  και την εμπρηστική ενέργεια στο κοιμητήριο της πόλης της Αμαλιάδας!

Στο μουσείο Τατάνη, οι άγνωστοι έσπασαν, έγραψαν τα «δικά τους» και αποχώρησαν…

Τα γεγονότα αυτά δημιουργούν έντονο προβληματισμό και ανησυχία, στην δημοτική αρχή, η οποία είναι αποφασισμένη να προστατέψει τη δημόσια περιουσία και τα χρήματα που δαπανώνται για τη συντήρηση τους. Για το λόγο αυτό  θα προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστων και θα λάβει όλα τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται, για να αποτρέψει την επανάληψη αντίστοιχων φαινομένων.

Από την δημοτική αρχή, παρακαλούνται  οι πολίτες μόλις αντιληφθούν παρόμοιες πράξεις, βανδαλισμών, φθορών κλοπών κλπ. να συνδράμουν και να ενημερώνουν τις Αρχές και το Δήμο στην προσπάθεια αποτροπής και πρόληψης τέτοιων γεγονότων.

«Οι υπεύθυνοι θα  αναζητηθούν  με σκοπό να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Στο μουσείο Τατάνη, οι άγνωστοι έσπασαν, έγραψαν τα «δικά τους» και αποχώρησαν…
Στο μουσείο Τατάνη, οι άγνωστοι έσπασαν, έγραψαν τα «δικά τους» και αποχώρησαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου