Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Εικοσιοχτάχρονος Ελληνικής καταγωγής κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του και τον παππού του

 Πέμπτη, 12  Μαΐου, 2022

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Ελληνικής καταγωγής εκ μητρός Νάθαν Κάρμαν, συνελήφθη στην πόλη Βέρνον του Βερμόντ με την κατηγορία ότι το 2016 φόνευσε τη μητέρα του ανοιχτά του ωκεανού στην περιοχή του Ροντ Αϊλαντ με πρόσχημα ότι είχε πάει για  ψάρεμα. Οι Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές υποστηρίζουν ότι φόνευσε αμφοτέρους προκειμένου να καρπωθεί χρηματικά ποσά από ασφάλεια της οικογένειας.

Συγκεκριμένα το 2016 ο Κάρμαν πήρε τη μητέρα του Λίντα και πήγαν για ψάρεμα με την βάρκα του στην οποία είχε δώσει το όνομα The Chicken Pox. Η βάρκα βούλιαξε στη διάρκεια του ψαρέματος με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί και να θεωρείται έκτοτε νεκρή. Στο κατηγορητήριο αναγράφεται ότι ο ίδιος βύθισε την βάρκα η οποία είχε μήκος 31 πόδια σε μακρινή απόσταση από τις ακτές του Ρόντ Αϊλαντ. Τον ίδιον τον Κάρμαν βρήκε και περισυνέλλεξε το πλήρωμα ενός εμπορικού πλοίου στην περιοχή της νήσου Martha’s Vineyard.

Το 2019 δικαστής είχε βρει ανάμεσα σε άλλα πως ο Κάρμαν είχε προβεί σε παραποίηση της βάρκας του και πως είχε αφαιρέσει δύο σταθεροποιητικούς λοβούς από την πρύμνη.

Επίσης στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι το 2013 ο Κάρμαν πυροβόλησε και σκότωσε τον παππού του Ιωάννη Τσάκαλο, επιχειρηματία ακινήτων στην πόλη Γουίνσδορ του Κονέκτικατ, ο οποίος διατηρούσε και οικία στην πόλη Τσέστερφιλντ του Νιου Χαμσάιρ.

Ο «Ε.Κ.» είχε γράψει εκτενώς για τον φόνο του ομογενή Ιωάννη Τσάκαλου τον Δεκέμβριο του 2013. Συγκεκριμένα ανάμεσα στα άλλα είχαμε αναφέρει πως «ο ομογενής επιχειρηματίας Ιωάννης Τσάκαλος, 87 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με μία σφαίρα στο κεφάλι το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου (2013) από μία από τις κόρες του. Ζούσε στην πόλη Γουίνσδορ του Κονέκτικατ ενώ είχε και σπίτι στην πόλη Τσέστερφιλντ του Νιου Χαμσάιρ.

Όπως προκύπτει από τα αρχεία του <Ε.Κ.> ο αείμνηστος ήταν αναγνώστης της εφημερίδας μας μέχρι το έτος 2,000.

Δεν στάθηκε δυνατή η επικοινωνία μας με μέλη της οικογένειας του. Η σύζυγός του Ρίτα επί 59 χρόνια απεβίωσε μία εβδομάδα πριν την Γιορτή των Ευχαριστιών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Γουίνσδορ του Κονέκτικατ, ο Τόνι Λεπόρε, είπε στον «Εθνικό Κήρυκα» ότι «επειδή συνεχίζεται η έρευνα αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι βρέθηκε από ένα μέλος της οικογένειας του γύρω στις 8,23 το πρωί στο σπίτι του στην οδό 53 Overlook Drive εδώ στο Γουίνσδορ. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και η υπόθεση ερευνάται ως ανθρωποκτονία». Στην ερώτηση έχετε κάποια ιδέα ποίος τον πυροβόλησε, κάποιον ύποπτο ή πληροφορίες για ύποπτο ή ύποπτους, είπε ότι «δουλεύομε σε πάρα πολλές εκδοχές πληροφοριών, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος».

Η αστυνομία αρνήθηκε να κατονομάσει το συγγενικό πρόσωπο που τον βρήκε νεκρό, πλην όμως η Τζόυ Γουάσμπερν η οποία είναι η φροντιστής του σπιτιού το οποίο βρίσκεται στη διεύθυνση 140 Pond Brook Road στο Τσέστερφιλντ του Νιου Χαμσάιρ είπε στην εφημερίδα Keene Sentinel ότι βρέθηκε από μία από τις τέσσερις κόρες του. Είπε ακόμα πως προσλήφθηκε ιδιωτικός ντεντέκτιβ από την οικογένεια για να διερευνήσει την υπόθεση και ότι της τηλεφώνησε γύρω στις 3 η ώρα το απόγευμα της Παρασκευής και την πληροφόρησε ότι ο κ. Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός. Η κυρία Γουάσπερν είπε ότι γνώριζε τον κ. Τσάκαλο επί 25 χρόνια».

Ο αείμνηστος Ιωάννης Τσάκαλος ήταν γνωστός στο Νιου Χαμσάιρ και για το λόγο ότι στόλιζε επί πολλά χρόνια το σπίτι του και τον περίβολο χώρο στο Τσέστερφιλντ του Νιου Χαμσάιρ με ένα εκατομμύριο λαμπιόνια, ενώ συνέλεγε τρόφιμα από τους επισκέπτες και δωρεές για τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν ανάγκη στην μικρή πόλη η οποία αποτελείται από περίπου 3, 600 κατοίκους. Τα τρόφιμα και οι δωρεές διανεμόταν μέσω της τράπεζας τροφίμων γνωστή ως Joan’s Food Pantry.

Εν τω μεταξύ εδώ και αρκετό καιρό συγγενείς του τον κατηγορούν ότι αυτός σκότωσε τη μητέρα του και τον παππού του. Οι Ομοσπονδιακές Αρχές λένε πως εάν καταδικασθεί για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριάντα ετών.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου