Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

GES 2021 – «Χρυσάφι» για Ελλάδα η ταινία της Disney για τον Αντετοκούνμπο

  Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, 2021

Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας σε τεχνικούς και ηθοποιούς που απασχολήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας της Disney.

«Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας σε τεχνικούς και ηθοποιούς που απασχολήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας της Disney για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν το οικονομικό αποτύπωμα της παραγωγής. Μια ταινία που πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στα Σεπόλια. «Βρήκαμε πρόσφορο έδαφος. Το θεσμικό πλαίσιο είναι ευέλικτο, οι διαδικασίες τρέχουν και το περιβάλλον είναι ασφαλές. Η Ελλάδα πλέον βρίσκεται στον χάρτη των κινηματογραφικών παραγωγών και αν και μπήκε αργά σε σχέση με γειτονικές χώρες, κάλυψε γρήγορα τη διαφορά και πλέον αποτελεί προορισμό για αξιόλογες παραγωγές» ανέφερε ο Βασίλης Ηλιόπουλος, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της The Walt Disney στην Ελλάδα και στο Ισραήλ, στη διάρκεια του συνεδρίου GES 2021 του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

Η Ελλάδα έχει προσελκύσει κινηματογραφικές παραγωγές από όλον τον κόσμο και συνεχώς κερδίζει το ενδιαφέρον μεγάλων στούντιο του εξωτερικού,ενώ υπάρχει και κινητικότητα για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων στην Ελλάδα από επενδυτές.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΕΚΟΜΕ Πάνο Κοάνη, οι δαπάνες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα από ξένες κινηματογραφικές παραγωγές υπερβαίνουν τα 250 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας συνθήκες για την ανάπτυξη επαγγελμάτων σε όλο το φάσμα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου