Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Euro 2020: Επεισόδια στο Λονδίνο μετά τον τελικό με 45 συλλήψεις

  Τρίτη και 13, Ιουλίου, 2021

Οι "πολιτισμένοι" Άγγλοι!!!

Ομάδες νεαρών επιτέθηκαν στους Ιταλούς που πανηγύριζαν και τους χτυπούσαν με μανία, μέχρι να υπάρξει η επέμβαση των υπευθύνων ασφαλείας του γηπέδου.

Euro 2020: Επεισόδια στο Λονδίνο μετά τον τελικό με 45 συλλήψεις | tovima.gr

Στη σύλληψη 45 ατόμων προχώρησε η βρετανική αστυνομία, καθώς μετά τον τελικό του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ. Εξαγριωμένοι, πιθανότατα και μεθυσμένοι, Άγγλοι οπαδοί ξέσπασαν σε ανυποψίαστους Ιταλούς στις εξόδους των θυρών του σταδίου.

Ομάδες νεαρών επιτέθηκαν στους Ιταλούς που πανηγύριζαν και τους χτυπούσαν με μανία, μέχρι να υπάρξει η επέμβαση των υπευθύνων ασφαλείας του γηπέδου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία του Λονδίνου οι περισσότερες από τις συλλήψεις έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα, όταν ένα γκρουπ οπαδών χωρίς εισιτήρια επιχείρησε να εισβάλει στο γήπεδο και τελικά τα κατάφερε.

Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση έξω από το γήπεδο, με την Αστυνομία να παρεμβαίνει χωρίς να πάρουν έκταση τα επεισόδια.

«Πολλοί αξιωματικοί παραμένουν σε υπηρεσία, βοηθώντας τους φιλάθλους να απομακρυνθούν από το Γουέμπλεϊ ή το κεντρικό Λονδίνο. Είμαστε εκεί για να προσέξουμε την ασφάλειά σας», ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας στο Twitter.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου