Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Eφυγε από την ζωή η 7χρονη Αναστασία Πρεζεράκου

 Δευτέρα, 5 Ιουλίου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Η μικρή Αναστασία πριν από μερικούς μήνες, όταν αναχωρούσε με τους γονείς της για το Χιούστον.


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Eφυγε τελικά από την ζωή η 7χρονη Αναστασία Πρεζεράκου, το κορίτσι που είχε προκαλέσει κύμα συγκίνησης και έμπρακτης συμπαράστασης, προκειμένου να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Τέξας.

Σε μια μάχη η οποία ήταν εξ αρχής άνιση, η μικρή Αναστασία, που έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο, εισήχθη τελικά στην κλινική τον περασμένο Νοέμβριο κι έδωσε μια επίπονη και γενναία μάχη, αφήνοντας, όμως, τελικά, την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Την εκδημία της Αναστασίας ανακοίνωσε, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram, η μητέρα της, Ξένια Πρεζεράκου, εκφράζοντας, παράλληλα, ευγνωμοσύνη για όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην Αναστασία και την οικογένειά της σε αυτή την περιπέτεια.

“Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.  Η Αναστασια πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.  Έφυγε ήρεμη στον υπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.  Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.  Η Αναστασια δεν υποφέρει πια…”, αναφέρει το μήνυμα της μητέρας.

Η Αναστασία ήταν ανιψιά της αθλήτριας, Έρικας Πρεζεράκου, η οποία είχε δημοσιοποιήσει το θέμα πριν από μερικούς μήνες.  Τα έξοδα νοσηλείας και θεραπειών ανέρχονταν στις 700.000 ευρώ, όμως η γενική ευαισθητοποίηση που υπήρξε, έκανε ακόμη και το απίθανο, εφικτό.

Εν τέλει, η 7χρονη έκανε το ταξίδι της ελπίδας στο Χιούστον, υποβλήθηκε σε μια πρωτοποριακή θεραπεία, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν εκείνο που άπαντες ευελπιστούσαν.

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου