Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Ελλάδα: Ανοίγει η όρεξη για crypto – Παγκόσμιο ρεκόρ στις αναζητήσεις

  Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Ανεβαίνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα

Ναταλία Δανδόλου

Τη δεύτερη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση στις αναζητήσεις στο Google, πληροφοριών για τα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Crypto Head.

Ειδικότερα, η Ρουμανία σημείωσε τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση στις αναζητήσεις με ποσοστό 331% και ακολουθεί η Ελλάδα με 226% και ο Καναδάς με 213,1%.


Σε απόλυτο αριθμό η Κύπρος κατέλαβε την πρώτη θέση με σχεδόν 34.000 αναζητήσεις κρυπτογράφησης για κάθε 100.000 άτομα – αύξηση σχεδόν 137% από το προηγούμενο έτος.

Αρκετά υψηλά, στη δωδέκατη θέση βρίσκεται η χώρας μας και στον αριθμό ΑΤΜ, με ένα ΑΤΜ ανά 188.045 και σύνολο μηχανημάτων 57.

Σύμφωνα με την έρευνα η Ελλάδα βρίσκεται στην 17η θέση, σε σύνολο 76, των χωρών που είναι πιο «έτοιμες για κρυπτονομίσματα». Ο δείκτης Crypto Ready 2021 της Crypto Head εξετάζει τον αριθμό των ATM σε κάθε χώρα και την προσβασιμότητά τους, τη νομιμότητα των κρυπτονομισμάτων και το κατά πόσον οι τράπεζες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, καθώς και τον αριθμό των διαδικτυακών αναζητήσεων για όρους που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η πιο «έτοιμη για κρυπτονομίσματα» χώρα στον κόσμο. Η Κύπρος κατέλαβε τη δεύτερη και τη Σιγκαπούρη τρίτη.

O.T.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου