Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Σύλληψη Χρήστου Παππά: Πώς έφτασε η Αντιτρομοκρατική στο κρησφύγετο – Τον έκρυβε Ελληνοουκρανή Χρυσαυγίτισσα

 Παρασκευή, 2 Ιουλίου, 2021

 

Επί μια εβδομάδα είχε τεθεί υπό στενή παρακολούθηση το διαμέρισμα στου Ζωγράφου, μετά από πληροφορία που έφτασε στην Υπηρεσία - Υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας η 52χρονη που τον έκρυβε.

Επί μια εβδομάδα είχε θέσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε στενό κλοιό το διαμέρισμα – κρησφύγετο, όπου εντόπισε και συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης τον Χρήστο Παππά.  

Οι αρχές οδηγήθηκαν στο σπίτι της οδού 28ης Οκτωβρίου 24 στου Ζωγράφου μετά από σχετική πληροφορία. 

Ακολούθησε μυστική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, που έθεσε υπό διαρκή παρακολούθηση το εν λόγω σπίτι.

Στο διάστημα που μεσολάβησε οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του, παρότι ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βγει από το σπίτι. 

Εν τέλει, σήμερα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και τον συνέλαβαν.

Χρυσαυγίτισσα η γυναίκα που τον έκρυβε

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής υπέθαλπε στο διαμέρισμα μια 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα, η οποία ήταν υποψήφια με την παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2019. Η γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται στα κρατητήρια της Υπηρεσίας, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, και το πρωί θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. 

Υπενθυμίζεται ότι καταζητείτο για περίπου εννέα μήνες, από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μαζί με άλλα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου