Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Πιτίνο στους παίκτες: «Είστε πραγματική ομάδα, είμαι περήφανος που σας γνώρισα» είπε ο "τουρίστας" προπονητής.

  Τρίτη, 6 Ιουλίου, 2021

Αλήθεια, ποια λογική έχει να πηγαινοφέρνουν τον Πιτίνο;  Θέλουν και Ολυμπιακούς οι ανευθυνο-υπεύθυνοι της Ελληνικής καλαθοσφαίρησης!  Ταλαιπωρούν και τους παίκτες!  paneliakos.com

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν συναισθηματικά φορτισμένος κατά τον αποχαιρετισμό του στους παίκτες της Εθνικής, τονίζοντας πως είναι περήφανος για τη συνεργασία του μαζί τους.

Πιτίνο στους παίκτες: «Είστε πραγματική ομάδα, είμαι περήφανος που σας γνώρισα» | tovima.gr

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Τσεχία στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Αυτό το ματς ήταν το τελευταίο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μετά τον τελικό.

Η αποστολή της Εθνικής πήρε τον δρόμο του γυρισμού στην Αθήνα από τον Καναδά, αλλά ο Πιτίνο πήγε απευθείας στις ΗΠΑ. Στο δείπνο μετά το ματς με την Τσεχία, ο Αμερικανός τεχνικός, ο οποίος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, πήρε τον λόγο και αποχαιρέτησε τους παίκτες της Εθνικής με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο.

«Οταν χάνεις με τόσο μεγάλη διαφορά απογοητεύεσαι. Οταν παίζεις τόσο άσχημα απογοητεύεσαι. Εγώ όμως δεν τελειώνω απογοητευμένος αυτή τη συνεργασία, αλλά πραγματικά περήφανος που σας γνώρισα, που δουλέψαμε μαζί και κάναμε μια τόσο όμορφη προσπάθεια».

Είσαστε πραγματική ομάδα. Ηταν αυτό που ήθελα να πετύχουμε και το είδα με χαρά να συμβαίνει. Παλέψατε μαζί, γελάσατε μαζί, στεναχωρηθήκατε μαζί, κάνατε τα πάντα σαν ομάδα. Είσαστε όλοι πολύ καλοί παίκτες, αρχίζοντας από τους δύο αρχηγούς μας και φτάνοντας μέχρι τους νεότερους. Είσαστε ένα γκρουπ παικτών που έχετε όλοι περιθώρια να γίνεται καλύτεροι», είπε ο Πιτίνο και συνέχισε:

«Πρέπει να σας εξομολογηθώ κάτι. Δεν ξέρω αν τα καταφέρναμε να προκριθούμε αν θα ήμουν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Το πρόβλημα που είχα αποκομίσει στο γοφό γινόταν ολοένα και χειρότερο και πραγματικά υπέφερα. Ηταν μεγάλο όνειρό μου βέβαια, αλλά όλη αυτή η προσπάθεια για εσάς έγινε πραγματικά. Για να πάτε εσείς εκεί.

Δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι περήφανος που σας γνώρισα. Δούλεψα με ένα εξαιρετικό επιτελείο ανθρώπων και πάντα θα σας σκέφτομαι ευχάριστα. Τον Αύγουστο μάλιστα, θα είμαι στην Ελλάδα με την ομάδα μου, το Iona για σειρά φιλικών αγώνων. Εκεί πια, που δεν θα είμαι προπονητής σας, εύχομαι να θέλετε να βγούμε να πιούμε καμιά μπύρα».

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου