Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Εκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων ΝΥ

  Τρίτη και 13, Ιουλίου, 2021


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εξελίξεις δρομολογούνται στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, με τον συντονιστή της Διοικούσας Επιτροπής, Τιμολέοντα Κακούρο, να αποστέλλει Δελτίο Τύπου μέσω του οποίου ενημερώνει για την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, την προσεχή Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Γενική Συνέλευση συγκαλείται με αφορμή την «αποτυχία διεξαγωγής εκλογών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, άρθρου 11, παρ 2, από την Εφορευτική Επιτροπή. Ειδικότερα, την αποτυχία διεξαγωγής εκλογών σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο, από την Εφορευτική Επιτροπή, την μη έγκαιρη και καταστατικά επιβεβλημένη επίσημη πληροφόρηση του ανώτερου θεσμικού οργάνου της Κυβερνητικής Επιτροπής Πρώην Προέδρων, για τα διάφορα προβλήματα, κωλύματα και δυσκολίες που αντιμετώπιζε η

Εφορευτική Επιτροπή, ώστε αυτά να επιλυθούν εγκαίρως και να συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, εντός Ιουνίου, όπως ορίζει το Καταστατικό».

Παράλληλα, τονίζεται ότι θα αποφασιστεί η εκλογή Ειδικής Εξελεγκτικής Επιτροπής τριών ή πέντε ατόμων, όπως επίσης και συνεργασία με έναν ή δυο ορκωτούς λογιστές, προκειμένου να εξεταστούν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας τα τελευταία 5 χρόνια.

Τέλος, τονίζεται ότι θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της αμαύρωσης της εικόνας της Ομοσπονδίας.

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου