Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Κομισιόν για το περιστατικό με την τουρκική ακταιωρό: Κάθε ενέργεια βίας στη Μεσόγειο είναι λυπηρή

 Παρασκευή, 16 Ιουλίου, 2021

«Από την Τουρκία αναμένεται ξεκάθαρη δέσμευση για σχέσεις καλής γειτονίας»

komision-gia-to-peristatiko-me-tin-toyrkiki-aktaioro-kathe-energeia-vias-sti-mesogeio-einai-lypiri-561435937

Κάθε ενέργεια βίας στη Μεσόγειο «είναι λυπηρή» τόνισε η εκπρόσωπος της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα Εξωτερικών Υποθέσεων, Ναμπίλα Μασράλι, με αφορμή το περιστατικό κατά το οποίο τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ εναντίον σκάφους του λιμενικού της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ερωτηθείσα σχετικά με αναφορές για περιστατικό μεταξύ τουρκικής ακταιωρού και του κυπριακού Λιμενικού, η κ. Μασράλι ανέφερε: «Προς το παρόν δεν έχουμε λεπτομέρειες για τις αναφορές γι’ αυτό δε μπορούμε να σχολιάσουμε».

Υπογράμμισε ωστόσο, ότι «κάθε ενέργεια βίας από οποιουσδήποτε παράγοντες στην Μεσόγειο είναι λυπηρή».

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΠΕ – ΜΠΕ, η κ. Μασράλι πρόσθεσε ότι «η Ε.Ε. έχει στρατηγικό ενδιαφέρον για σταθερό και ασφαλές περιβάλλον στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ανάπτυξη μιας σχέσης συνεργασίας και αμοιβαίας επωφελούς σχέσης με την Τουρκίας».

Τέλος, επεσήμανε ότι «από την Τουρκία αναμένεται ξεκάθαρη δέσμευση για σχέσεις καλής γειτονίας και εξομάλυνση της σχέσης με την Κυπριακή Δημοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου