Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Το Λιμενικό αναλαμβάνει τους ελέγχους επιβίβασης στα πλοία

Πέμπτη, 15 Ιουλίου, 2021

Πλακιωτάκης: «Με εμβολιασμό, τήρηση των μέτρων και υπευθυνότητα, μπορούμε να χαρούμε υγιείς το φετινό καλοκαίρι»

EUROKINISSI

Τους ελέγχους για την επιβίβαση στα πλοία αναλαμβάνουν από αύριο, Πέμπτη 15 Ιουλίου, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Αυτή η απόφασή διασφαλίζει την πληρότητα στους ελέγχους και κατά συνέπεια τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των επιβατών, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Πλακιωτάκης, μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε: «Ζητώ τη συνεργασία όλων όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοία. Παρακαλώ να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, για την διευκόλυνσή τους, να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου. Με εμβολιασμό, τήρηση των μέτρων και υπευθυνότητα, μπορούμε να χαρούμε υγιείς το φετινό καλοκαίρι».

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου