Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα περί εμπλοκής Χαρδαλιά στην είσοδο εμπύρετων της Φενέρμπαχτσε

  Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2021

Εντολή να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων καταγγέλλονται στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

EUROKINISSI SPORTS

Προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» σύμφωνα με το οποίο, με εμπλοκή του ονόματος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, εισήλθαν στην χώρα εμπύρετα μέλη της μπασκετικής αποστολής της τουρκικής Φενερμπαχτσέ για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό το φθινόπωρο του 2020.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας. Η εισαγγελική λειτουργός που ανέλαβε την έρευνα έχει εντολή να εξακριβώσει την βασιμότητα όσων καταγγέλλονται στο δημοσίευμα και να κρίνει ποιες θα είναι οι επόμενες ποινικές της ενέργειες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μηνύματα (sms) μεταξύ αρμοδίων του αεροδρομίου και της Πολιτικής Προστασίας, στις 20 Οκτωβρίου 2020, τέσσερα άτομα, μέλη της αποστολής τουρκικής ομάδας μπάσκετ, πέρασαν από τον έλεγχο του αεροδρομίου εμπύρετοι, καθώς το αρμόδιο στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας φέρεται να δίνει εντολή να περάσει η ομάδα, επικαλούμενος «εντολή Χαρδαλιά».

Ο ίδιος ο κ. Χαρδαλιάς διαψεύδει το δημοσίευμα και προαναγγέλλει προσφυγή στην Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για τέτοιo ζήτημα, είτε ο ίδιος είτε οι συνεργάτες του.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου