Την Ελλάδα επιλέγουν για τις διακοπές τους διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ και τραγουδιστές, με εκατομμύρια followers σε όλο τον κόσμο.
Σε ρυθμούς «Mamma Mia!» η Γκόλντι Χον στην Σκιάθο όπου κάνει διακοπές. Η ηθοποιός του Χόλυγουντ έχει μεγάλη αγάπη για το νησί των Σποράδων.

Σε συνεργασία με τον δήμο, μέσω ιδρύματος που λειτουργεί η γνωστή ηθοποιός, οι εκπαιδευτικοί του νησιού μαθαίνουν νέους τρόπους να βοηθούν τα παιδιά να διαχειριστούν το άγχος τους.

Από το Ιόνιο μέχρι τις Κυκλάδες

Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και το Ιόνιο ενώ και ο Τζάστιν Μπίμπερ επισκέπτεται νησιά των Κυκλάδων. Μετά την Πάρο επισκέφθηκε τη Μήλο με τη θαλαμηγό του και την παρέα του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δείπνησε σε ακριβό εστιατόριο του νησιού.

«Χολιγουντιανός» αέρας

Στη χώρα μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες και η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ. Επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας μαζί με την κόρη της, Ράμερ Γουίλις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντέμι Μουρ, η οποία έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, θα επισκεφτεί την Πάρο και τη Μύκονο.

Στην Θεσσαλονίκη συνεχίζονται τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας.

Στις Σπέτσες βρίσκονται Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας «Knives out 2».