Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Αντώνης Αραβαντινός: Ένας Ηλείος στο «τιμόνι» της Προοδευτικής!

 Σάββατο, 10 Ιουλίου, 2021

Ένας πολύ γνωστός στους Ηλείους και όχι μόνο.., ανέλαβε την προεδρία της ιστορικής Προοδευτικής. Ο λόγος βέβαια για τον καταγόμενο από τη Σκιλλουντία του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Αντώνη Αραβαντινό.

Στην τελευταία λοιπόν συνεδρίαση του Δ.Σ. της ιστορικής Προοδευτικής Κορυδαλλού, έγινε αναδιάρθρωση του Δ.Σ., με τον Αντώνη Αραβαντινό να αναλαμβάνει την προεδρία.

Πρόκειται βέβαια για τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τις εμφανίσεις του στα διάφορα Αθηναϊκά κυρίως κανάλια, μιας και όταν εργαζόταν, ήταν και πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδας.

Και φυσικά ο Αντώνης Αραβαντινός, ο οποίος συχνά – πυκνά επισκέπτεται τη γενέτειρά του Σκιλλουντία και τους συγγενείς του, ασχολείται χρόνια με το Ποδόσφαιρο ως παράγοντας, κυρίως με τις ομάδες του Κορυδαλλού όπου και διαμένει μόνιμα, με αποτέλεσμα τα μέλη του συλλόγου να το φέρουν τώρα στην προεδρία της ιστορικής ομάδας, η οποία για όσους δεν γνωρίζουν, έχει αγωνιστεί ακόμα και στην παλιά.., Α’ ΕΘΝΙΚΗ!

Αναφορικά τώρα με τους στόχους του, είναι η Προοδευτική να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα έχει μάχεται κάθε Κυριακή για τη νίκη χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό η άνοδος.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου