Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

11 Βαριά οπλισμένοι κρατούνται από την πολιτειακή αστυνομία, State Police, του Massachusetts

    Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Η πολιτειακή αστυνομία της Μασαχουσέτης (State Police) συνέλαβe 11 άνδρες το Σάββατο μετά από αντιπαράθεση Βόρεια της Βοστώνης με μια ομάδα βαριά οπλισμένων ανδρών που είδαν τον αυτοκινητόδρομο Interstate 95/128 να κλείνει μερικώς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των διακοπών για το 4th of July.

Ο επικεφαλής του Massachusetts State Police Συνταγματάρχης Κρίστοφερ Μέισον δήλωσε σε ενημέρωση μετά την σχεδόν εννέα ώρες αντιπαράθεσης ότι αρκετά πυροβόλα όπλα κατασχέθηκαν από τους άνδρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι ανήκαν στην Άνοδο των Μαυριτανών. Ο ιστότοπος της ομάδας περιγράφει τα μέλη ως ειρηνικούς Μαυριτανούς Αμερικανούς που δεν αναγνωρίζουν το νόμο των ΗΠΑ!

Οι άνδρες δεν συμμορφώνονταν με τους αστυνομικούς για να παραδώσουν τα πυροβόλα όπλα, έτσι τμήματα της εθνικής οδού έκλεισε και εκδόθηκε εντολή για καταφύγιο για το Wakefield και το κοντινό Reading.

Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 1:30 το πρωί όταν ένας αστυνομικός του State Police σταμάτησε για να ελέγξει δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στη λωρίδα έκτακτης βλάβης της εθνικής οδού στο Wakefield, περίπου 15 μίλια βόρεια της Βοστώνης, και είδε άνδρες με στρατιωτικό εξοπλισμό με μακριά όπλα και πιστόλια. Είπαν ότι ταξίδευαν από το Rhode Island στο Μaine για "εκπαίδευση".

"Μπορείτε να φανταστείτε 11 ένοπλα άτομα να στέκονται με μακριά όπλα σε έναν διακρατικό αυτοκινητόδρομο στις 2 το πρωί σίγουρα εγείρει ανησυχίες και δεν συνάδει με τους νόμους περί πυροβόλων όπλων που έχουμε στη Μασαχουσέτη", δήλωσε ο Μέισον.

Εννέα από τους υπόπτους παραδόθηκαν περίπου στις 10:15 π.m. όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε "συνδυασμό διαπραγματεύσεων και τακτικών μέτρων", συμπεριλαμβανομένων τεθωρακισμένων οχημάτων, δήλωσε ο Μέισον. Η αστυνομία αργότερα πήρε άλλους δύο άνδρες υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου