Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Ουκρανία-Αγγλία 0-4: Θρίαμβος των «λιονταριών» και μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά

 Κυριακή, 4 Ιουλίου, 2021

Οι Άγγλοι σάρωσαν τους Ουκρανούς στον προημιτελικό του Euro 2020 με 4-0 και έδειξαν πανέτοιμοι για το τρόπαιο!

Το «Its coming home» φαίνεται πιο πειστικό από ποτέ… Γιατί η Αγγλία δεν προκρίθηκε απλά στον ημιτελικό του Euro 2020 με τη νίκη της επί της Ουκρανίας, αλλά το έκανε με θριαμβευτικό τρόπο και έδειξε τις διαθέσεις της για το τρόπαιο!

Οι Άγγλοι του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωναν αποφασισμένοι να γυρίσουν στο Γουέμπλεϊ για την τετράδα και το πέτυχαν με εμφατικό τρόπο.

Οι Άγγλοι δήλωναν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο Γουέμπλεϊ για τα ημιτελικά και το απέδειξαν από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 4’ ο Στέρλινγκ με κάθετη βρήκε τον Κέιν στην περιοχή και αυτός άνοιξε το σκορ με πλασέ.

Το προβάδισμα των «λιονταριών» διευρύνθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μέχρι τότε ήταν φανερό ότι υπερείχαν πλήρως των Ουκρανών.

Η πρόκριση των Άγγλων «κλείδωσε» στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Σο σημάδεψε τον Μάγκουαϊρ και αυτός με κεφαλιά σκόραρε. Προτού οι αντίπαλοι συνέρθουν, ο Σο σέντραρε ξανά στο 50’ και ο Κέιν με το κεφάλι πέτυχε το 3-0!

Το πάρτι της Αγγλίας είχε αρχίσει, αφού ήταν εμφανές πως τίποτα δεν θα έφερνε τα πάνω-κάτω. Μάλιστα στο 63’ ο Χέντερσον με προβολή, μετά από κόρνερ του Μάουντ, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αγγλική νίκη με το 4-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου