Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα – Εντυπωσίασε η Στεφανία με το «Last Dance»

  Πέμπτη, 20 Μαΐου, 2021 

Στον τελικό της Eurovision πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα, με την Στεφανία να εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του «Last Dance»\

Eurovision 2021: Στον τελικό η Ελλάδα – Εντυπωσίασε η Στεφανία με το «Last Dance» | tovima.gr

Στον τελικό της Eurovision πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ελλάδα, με την Στεφανία να εντυπωσιάζει με την ερμηνεία του «Last Dance».

Πλέον η Ελλάδα ρίχνεται στη «μάχη» του μεγάλου τελικού του Σαββάτου, όπου σύμφωνα με τα στοιχήματα μπορεί να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στη 10η και τη 15η θέση.

Μαζί με την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision προκρίθηκαν: Η Αλβανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Μολδαβία, η Πορτογαλία, η Ισλανδία, το Σαν Μαρίνο, η Ελβετία και η Φινλανδία

Αντιθέτως, δεν τα κατάφεραν: Η Πολωνία, η Αυστρία, η Γεωργία, η Τσεχία, η Δανία, η Λετονία, η Εσθονία 

Τα έδωσε όλα και ξεσήκωσε το κοινό η Στεφανία

Η νεαρότερη τραγουδίστρια του φετινού διαγωνισμού με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn αλλά και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, βγήκε στη σκηνή του Ahoy Arena και έλαμψε με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της κάνοντας το κοινό να την αποθεώσει!

Φυσικά, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, η οποία περιελάμβανε προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον σε ζωντανή μετάδοση.

«Τα δικά μας τεχνικά εφέ χρειάζονται καθαρή ατμόσφαιρα, γι αυτό έχουν μπει ανεμιστήρες να καθαρίσουν τον αέρα που βρισκόμαστε. Αν υπάρχουν καπνοί εμποδίζουν τη σωστή απόδοση του δικού μας εφέ» εξήγησε η Μαρία Κοζάκου, πριν την έναρξη της ελληνικής εμφάνισης.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου