Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Να γιατί η Ελλάδα θα γεμίσει Αμερικανούς τουρίστες το καλοκαίρι

 Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Οι κρατήσεις για την Ελλάδα στο Hopper είναι περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο ευρωπαϊκό προορισμό

AP Photo

Πρώτη σε κρατήσεις ανάμεσα  σε όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς είναι η Ελλάδα στο Hopper, το σάιτ που ψάχνει τις φθηνότερες τιμές για λογαριασμό των ταξιδιωτών.

Στο Hopper, οι κρατήσεις για την Ευρώπη σημειώνουν αύξηση 38% τον Μάιο σε σχέση με τον Απρίλιο, καθώς πολλοί Αμερικανοί κλείνουν τις διακοπές τους για τους αγαπημένους τους προορισμούς –Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Ρώμη- εν αναμονή του ανοίγματος των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όμως, όπως γράφει το Forbes, από τις αρχές του Μαΐου, οι κρατήσεις για την Ελλάδα είναι περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο ευρωπαϊκό προορισμό. Οι συνολικές κρατήσεις για την Αθήνα παρουσιάζουν σημαντική αύξηση σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019, λέει ο οικονομολόγος του Hopper, Αντίτ Νταμοντάραν.

Ο προφανής λόγος είναι γιατί η Ελλάδα φρόντισε να αποκτήσει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων ευρωπαϊκών προορισμών, ανοίγοντας ήδη τα σύνορα στους εμβολιασμένους τουρίστες.

Όμως υπάρχει και ένας άλλος σοβαρός λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί προτιμούν την Ελλάδα: Οι πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Αθήνα είναι φέτος κατά 18% φθηνότερες σε σχέση με το 2019.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα έδωσε το πράσινο φως στους εμβολιασμένους ταξιδιώτες πριν από τις άλλες χώρες, τράβηξε την προσοχή των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, σημειώνει το Forbes. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν τόσο πολλές απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, με νέα δρομολόγια να εγκαινιάζονται για την Αθήνα από την Ατλάντα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια και την Ουάσιγκτον.

«Το πλεονέκτημα είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο φθηνότερη, αλλά και πιο βολική από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια», εξηγεί το Forbes.

moneyreview.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου