Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Ξεκίνησε τις πειθαρχικές διαδικασίες η UEFA προς την ESL

Τετάρτη, 26 Μαΐου, 2021

H UEFA έχει κινήσει ήδη τις πειθαρχικές διαδικασίες ώστε να διωχθούν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους για το φιάσκο της European Super League.

Ξεκίνησε τις πειθαρχικές διαδικασίες η UEFA προς την ESL | tovima.gr

Τις πειθαρχικές διαδικασίες έχει ήδη ξεκινήσει η UEFA, όπως γνωστοποίησε σήμερα (25/5) το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, εναντίον των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για το εγχείρημα τους να δημιουργήσουν τη European Super League και τα αποσπαστούν από τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι είναι οι μόνοι τρεις από τους αρχικούς δώδεκα που δεν έχουν αποστασιοποιηθεί από το έργο μετά από έντονη κριτική. «Μετά από έρευνα που διενήργησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA σε σχέση με τη λεγόμενη «Super League» έχουν ξεκινήσει πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους για πιθανή παραβίαση του νομικού πλαισίου της UEFA», ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία προσθέτοντας: «Περισσότερες πληροφορίες θα διατεθούν εγκαίρως».

Η αρχική δομή της European Super League προέβλεπε 12 ομάδες ως ιδρυτικά μέλη, αλλά εννέα από αυτά – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Μίλαν, Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης – αποχώρησαν και ήρθαν σε συμφωνία με την UEFA.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου