Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Βρετανία: Μυστικός γάμος Μπόρις Τζόνσον – Κάρι Σίμοντς

  Κυριακή, 30  Μαΐου, 2021

Ενώ όλοι περίμεναν ότι ο τρίτος γάμος για τον πρωθυπουργό της Βρετανίας θα γινόταν στις 30 Ιουνίου, αυτός παντρεύτηκε σήμερα στα κρυφά με την Κάρι Σίμοντς στον Καθεδρικό Ναό του Ουεστμίνστερ.

Βρετανία: Μυστικός γάμος Μπόρις Τζόνσον – Κάρι Σίμοντς | tovima.gr

ΟΒρετανός πρωθυπουργός παντρεύτηκε τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς το πρωί του Σαββάτου σε μία μυστική τελετή.

Σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει στον τύπο ο γάμος θα γινόταν 30 Ιουνίου, ωστόσο ο 56χρονος πρωθυπουργός και η 33χρονη σύντροφός του παντρεύτηκαν στον Καθεδρικό ναό του Καθολικού Γουεστμίνστερ, όπως αναφέρει η Daily Mail. Η τελετή ήταν τόσο μυστική που έδωσαν το παρών ελάχιστα άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν στενοί φίλοι της οικογένειας.

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822.

Μάλιστα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε έξι μόλις μέρες αφότου το πρωθυπουργικό ζεύγος έστειλε κάρτες save the date. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, φάνηκε να χαμογελάει έξω από τον ναό.

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας. Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Downing Street πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries. Μάλιστα ο ίδιος ιερέας πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου