Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Lady Gaga: Αυτός με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία

Κυριακή, 23 Μαΐου, 2021

Η σταρ που ήταν η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής της Όπρα Γουίνφρεϊ και του πρίγκιπα Χάρι «The Me You Can’t See» αποκάλυψε ότι μετά τον βιασμό της προσπάθησε να αυτοτραματιστεί.

Η Lady Gaga έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την δυσάρεστη εμπειρία της με άτομο που την βίασε στην ηλικία των 19 ετών, όμως πρώτη φορά αποκάλυψε στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι πως την άφησε έγκυο.

Η Gaga είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής τους “The Me You Can’t See” στο Apple TV+ όπου Γουίνφρεϊ και Χάρι θα εστιάζουν στην ψυχική υγεία διάσημων και μη ανθρώπων με φόντο τις ιστορίες τους.

«Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη» εξομολογήθηκε η Lady Gaga πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Η τραγουδίστρια έχει πάρει την απόφαση να μην κατονομάσει τον παραγωγό αλλά και κανέναν από εκείνους που της έκαναν πόλεμο στα πρώτα της βήματα. Αυτό που είπε είναι ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ μπροστά της. «Η βιομηχανία είναι κακοποιητική και επικίνδυνη» δήλωσε και περιέγραψε ένα περιστατικό που πηγαίνοντας μετά από χρόνια σε νοσοκομείο για πόνους και αδυναμία στο σώμα της, τελικά την παρέπεμψαν σε ψυχίατρο μιας που το πρόβλημά της δεν ήταν οργανικό.

Τέλος, συγκλόνισε το κοινό περιγράφοντας πως όχι μόνο την βίασε αλλά την άφησε και έγκυο.

Συγκεκριμένα, υπέφερε από εμετούς και για μήνες είχε κλειδωθεί σε ένα στούντιο. Επεδίωξε αυτοτραυματισμούς και οι παρενέργειες από την εμπειρία του βιασμού σε συνδυασμό με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που διέκοψε την έκαναν να υποφέρει.

«Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της. Ο ψυχικός κλονισμός της, όπως παραδέχεται, διήρκησε για χρόνια, ήταν «παρών» και την τυραννούσε ακόμα και στα γυρίσματα του “A Star is Born” το 2019. «Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω ισορροπημένη και είμαι μια μαχήτρια και ζω και είμαι καλά και δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω ένα καλύτερο μέρος» είχε δηλώσει ξανά στην Όπρα στη συνέντευξή της το 2020 και αυτό έκανε για άλλη μια φορά.

Πηγή: Must

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου