Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Παναιτωλικός – Ξάνθη 1-0: Παρέμειναν στη Σούπερ Λιγκ οι Αγρινιώτες

 Δευτέρα, 31 Μαΐου, 2021

Εφτασε μέχρι την άκρη του γκρεμού, αλλά τελικά ο Παναιτωλικός έπειτα από ένα ματς-θρίλερ κατάφερε να μην πέσει και μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο δεύτερο αγώνα μπαράζ και με το εκτός έδρας γκολ στο πρώτο ματς (2-1) ήταν αυτή που πανηγύρισε την παραμονή της, απέναντι στους «ακρίτες» που παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στην Σούπερ Λιγκ.

Το γκολ που έκρινε μια κατηγορία σημείωσε ο Νίκος Βέργος από το σημείο του πέναλτι στο 83ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει το πολύτιμο τέρμα για τον Παναιτωλικό και στην αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος, όσο ο χρόνος περνούσε, η Ξάνθη οπισθοχώρησε προκειμένου να κρατήσει το μηδέν και να πάρει αυτή το εισιτήριο της ανόδου. Όμως το πολύ καλά διαβασμένο πλάνο του Μπάμπη Τεννέ, ήρθε να ανατρέψει η φάση του 82ου λεπτού, όταν μετά από μια προσπάθεια του Βέργου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Θανάση Παπάζογλου με τον Ευαγγέλου να δίνει την ποινή.

Η Ξάνθη άγγιξε την ισοφάριση στο 92ο λεπτό, όταν ο Έμπερτ έκανε μια απίθανη εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κνετ.

Στις καθυστερήσεις, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, κλώτσησε με δύναμη τη μπάλα που ήρθε στα πόδια του, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ευαγγέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου