Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Ανδρέας Λοβέρδος: Θα μπω μπροστά στην κούρσα των αλλαγών – Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠαΣοΚ

Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021

Είμαι αποφασισμένος να μπω μπροστά στην κούρσα των αλλαγών στο ΚΙΝΑΛ, τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ανδρέας Λοβέρδος: Θα μπω μπροστά στην κούρσα των αλλαγών – Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠαΣοΚ | tovima.gr

«Ελπίζω την πορεία του Πάμπλο Ιγκλέσιας να την έχουν και άλλοι στην Ελλάδα, που ευδοκίμησαν καλλιεργώντας το ψέμα και τη δημαγωγία. Το βάζουν πλέον στα πόδια οι κήρυκες του ψέματος. Το ψέμα έχει τελειώσει» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα.

«Το φθινόπωρο θα έχουμε αλλαγές στο ΚΙΝΑΛ, επισήμανε ο κ. Λοβέρδος. «Οι αλλαγές αυτές θα έχουν τέτοιο χαρακτήρα, ώστε να γίνουμε κόμμα εξουσίας. Το ΚΙΝΑΛ θα ξαναγίνει ΠαΣοΚ και αυτή θα είναι η δική μου πρόταση. Προφανώς σε αυτή την κούρσα αλλαγών θα μπω μπροστά. Δεν θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα. Είμαι αποφασισμένος» πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά το Κυπριακό, σημείωσε πως «η Ελλάδα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχτεί λύση διχοτόμησης. Θα πρέπει η χώρα μας να κρατάει συνεχώς το θέμα του Κυπριακού ανοιχτό, εμμένοντας στις θέσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Το καθεστώς Ερντογάν που ενθάρρυνε τις θέσεις για διχοτόμηση είναι σε παρακμή. Εγώ προσωπικά δεν του δίνω μεγάλο χρόνο ζωής» επισήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου