Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

«Φυλακή Μουσουλμάνων η Ευρώπη» για τον Ερντογάν

  Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021 

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ε.Ε. και υποστηρίζει πως η Ενωση έχει μετατραπεί σε «ανοιχτή φυλακή Μουσουλμάνων».

Ο πρόεδρος της Τουρκίας σε ομιλία του σε τελετή της κρατικής τηλεόρασης TRT ανέφερε πως «η εχθρότητα εναντίον του Ισλάμ είναι επικίνδυνη όπως ο κορωνοϊός και εξαπλώνεται μέσα στην Ευρώπη με μεγάλη ταχύτητα».

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πως «στην Ευρώπη ζουν 6 εκατομμύρια Τούρκοι και 35 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι και η Ευρώπη σήμερα για τα αδέλφια μας μετατρέπεται σε ανοιχτή φυλακή. Το σημείο που βρισκόμαστε η κατάσταση είναι τρομακτική. Είναι σοβαρή απειλή ασφάλειας για τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αντέδρασε και στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Εμανουέλ Μακρόν σχετικά με την εξάπλωση των ισλαμιστικών στοιχείων. Ο κ. Ερντογάν προειδοποίησε τον πρόεδρο της Γαλλίας και δήλωσε πως «αυτό το νομοσχέδιο θα είναι η γκιλοτίνα στη Γαλλική Δημοκρατία».

Μάλιστα ο Τούρκος Πρόεδρος προχώρησε και στον εξής προκλητικό παραλληλισμό: «Το λέω ξεκάθαρα, δεν έχει καμία διαφορά το σημερινό κλίμα που δημιουργείται εναντίον των Μουσουλμάνων με το περιβάλλον μίσους που είχε δημιουργηθεί εναντίον των Εβραίων πριν από τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου