Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Τελικός Κυπέλλου: Οριστικά χωρίς κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ – Από 11 προσκλήσεις η κάθε ομάδα

Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021 

«Κλείδωσε» ο αριθμός των ατόμων που θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οριστικά χωρίς θεατές και με αυστηρότατο πρωτόκολλο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, δεν θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο πάνω από 100 άτομα συνολικά, στις εξέδρες.

Εκτός από τις αποστολές των ομάδων, οι δύο ΠΑΕ θα έχουν από 11 προσκλήσεις ενώ 40 θα είναι τα άτομα της ΕΠΟ συμπεριλαμβανομένων των 17 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαριστεί, εάν θα έχουν δικαίωμα εισόδο στο ΟΑΚΑ, οι πρόεδροι των Ενώσεων, αλλά και αυτοί των ομάδων της Super League.

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου