Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Η Μέι παραιτήθηκε και αναμένει τον διάδοχό της REUTERS

Ο Νάιτζελ Φάρατζ παρέδωσε χθες επιστολή στην πρωθυπουργό ζητώ-ντας να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΛΟΝΔΙΝΟ. Τα ηνία του Συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας παρέδωσε χθες επισήμως η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, η οποία θα διατηρηθεί στο αξίωμα έως ότου το κόμμα αναδείξει τον διάδοχό της. Την ίδια ώρα, δικαστήριο του Λονδίνου απέρριπτε την προσφυγή εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών και επικρατέστερου για τη διαδοχή της Μέι, Μπόρις Τζόνσον, για «διασπορά ψευδολογιών γύρω από το Brexit». Ο Τζόνσον είχε κατηγορηθεί για δήλωσή του ότι η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε. θα οδηγούσε σε εξοικονόμηση 350 εκατ. στερλινών την εβδομάδα.
Οι βουλευτές των Τόρις θα ξεκινήσουν διαδικασία αλλεπάλληλων ψηφοφοριών από τις 13 Ιουνίου έως και τις 22 Ιουλίου, από τις οποίες θα αποκλείονται οι υποψήφιοι ηγέτες με τις λιγότερες ψήφους. Μέχρι στιγμής 11 υποψήφιοι διεκδικούν την αρχηγία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία. Στη χθεσινή της ομιλία η κ. Μέι δεσμεύθηκε να συνεχίσει το κυβερνητικό έργο δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση κρίσιμων εσωτερικών ζητημάτων, όπως η ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Στο μεταξύ, τις ελπίδες του Κόμματος του Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ για την πρώτη του έδρα στη Βουλή των Κοινοτήτων διέψευσαν χθες οι Εργατικοί, χάρη στη νίκη τους στις επαναληπτικές εκλογές στην περιφέρεια του Πίτερμπορο στην Κεντρική Αγγλία. Η νίκη της υποψηφίου των Εργατικών, Λίζα Φορμπς, με λιγότερες από 700 ψήφους στέρησε από το κόμμα του Φάρατζ την έδρα. Η ψυχολογικά κρίσιμη νίκη αναμένεται να περιορίσει προσωρινά τις εσωκομματικές πιέσεις που δέχεται ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν. Η επικράτηση της Φορμπς στο Πίτερμπορο είναι επίσης σημαντική, καθώς η εκλογική αυτή περιφέρεια είχε υποστηρίξει το Brexit με ποσοστό 61%, έναντι 39% υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου