Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM


Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019

Σερβιτόρα ομογενειακού εστιατορίου έφτυσε τον γιο του Τραμπ, Ερικ
O Ερικ Τραμπ. (AP/Richard Drew, File)

ΣΙΚΑΓΟ. Ο γιος του προέδρου Ντόναλντ Ταμπ, Ερικ Τραμπ, δήλωσε ότι η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ έθεσε υπό κράτηση υπάλληλο σε ομογενειακό εστιατόριο του Σικάγου, αφού πρώτα η εν λόγω υπάλληλος τον έφτυσε.
Ο Ερικ Τραμπ δήλωσε στο «Breitbart News» σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι ήταν «μια απίστευτα αηδιαστική πράξη από κάποια που έχει προφανώς ψυχολογικά προβλήματα». Μέσα από τις δηλώσεις του, άφησε να εννοηθεί ότι το περιστατικό ήταν ένα γεγονός που αποδεικνύει τη σύγχυση που επικρατεί στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών λόγω των συνεχών επιτυχιών του πατέρα του.
«Για ένα κόμμα που ισχυρίζεται ότι προάγει την ανοχή, αυτό που συνέβη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι έχουν πολύ λίγη ευγένεια», είπε. «Οταν κάποιος είναι τόσο άρρωστος ψυχικά ώστε να φτύσει κάποιον άλλον, απλά αποδεικνύει ότι πάσχει από κάτι σοβαρό, ότι είναι απελπισμένος και το γεγονός ότι κερδίζουμε».
Η σερβιτόρα δουλεύει στο εστιατόριο «Aviary», του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Ελληνοαμερικανός Νικ Κοκόνας (Nick Kokonas). Ο Ερικ Τραμπ ωστόσο δήλωσε ότι δεν προτίθεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος της εν λόγω εργαζόμενης, η οποία τέθηκε σε άδεια από τη Διεύθυνση.
Σε ανακοίνωσή του, το βραβευμένο εστιατόριο «Aviary», που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Γουέστ Λουπ του Σικάγου, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε ένα δυσάρεστο συμβάν στον χώρο του πριν από μερικές μέρες. «Δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό και μόλις αρχίζουμε να ξεδιαλύνουμε τις λεπτομέρειες» αναφέρει η Διεύθυνση μέσω της εκπροσώπου της.
Οπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες, αυτού του είδους η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή απέναντι σε έναν πελάτη, όποιος κι αν είναι αυτός. Η εκπρόσωπος του εστιατορίου επισημαίνει ακόμα ότι το «Aviary» δέχεται διαδικτυακή επίθεση τις τελευταίες ώρες, πιθανόν από υποστηρικτές του Τραμπ που ζητούν να μπει λουκέτο στο εστιατόριο και ποστάρουν ψεύτικες αρνητικές κριτικές. Εξίσου κατακριτέα, υπογραμμίζει η δήλωση, είναι η συμπεριφορά όσων επαινούν αυτό που συνέβη ως μια «πράξη πολιτικής ανυπακοής».
Ο Νικ Κοκόνας, συνιδιοκτήτης του «Aviary», είχε προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του τον περασμένο Γενάρη, όταν κάλεσε τους παίχτες της ομάδας «Clemson Tigers», νικητές του κολεγιακού πρωταθλήματος φούτμπολ, σε ένα άλλο εστιατόριό του, το «Alinea», για ένα «αληθινό εορταστικό δείπνο».
Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε προσβολή απέναντι στον Τραμπ μιας και ο ίδιος λίγο νωρίτερα είχε σερβίρει… μπέργκερ στους αθλητές που είχε καλέσει στον Λευκό Οίκο. Οι παίκτες των «Clemson Tigers» είχαν γίνει δεκτοί από τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όπου τους σερβιρίστηκε φαστ φουντ, το οποίο πλήρωσε από την τσέπη του ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου