Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Η Ομογένεια υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα, χαμόγελα και ιαχές το Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Του Χριστόδουλου Αθανασάτου 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον νεοεκλεγέντα Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο ιεράρχες, ιερείς και ποίμνιο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής, κατά την άφιξή του, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Διεθνές Αεροδρόμιο “Τζον Κένεντυ” στη Νέα Υόρκη.
ΟΑρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, ο οποίος βγήκε στην αίθουσα αφίξεων χαμογελαστός και ευδιάθετος, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και την ιαχή “Άξιος” από τους παρευρισκομένους, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ατλάντας Αλέξιο και τους πατέρες Γεδεών, Ιωαννίκειο και Σπυρίδωνα, από την Ιερά Μονή Χάλκης.
Ομογενείς κάθε ηλικίας πλησίασαν το νέο Αρχιεπίσκοπο για να τον ασπαστούν, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μικρών παιδιών, ορισμένα εκ των οποίων ήταν ντυμένα με παραδοσιακές στολές, σε σκηνές πραγματικά συγκινητικές.
“Είμαι βαθιά ευγνώμων σε όλους εσάς που ήρθατε να με υποδεχτείτε κατά την άφιξή μου στο ευγενές αμερικανικό έδαφος, για πρώτη φορά ως Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.  Τα χαμόγελά σας, ο ενθουσιασμός σας, η αγάπη σας είναι εκδηλώσεις της ευλογίας του Θεού και σας βλέπω ως τα αγαπημένα μου πνευματικά παιδιά”, ανέφερε ο κ. Ελπιδοφόρος, κατά την ομιλία του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα αφίξεων.
” Ήταν πρόνοια Θεού να έρθετε την εβδομάδα της Πεντηκοστής να αναλάβετε τα καθήκοντά μας.  Προσευχόμαστε οπως το πανάγιο πνεύμα φωτίσει την θητεία σας εδώ και τον δρόμο της Ιεράς μας Αρχιεπισκοπής”, ανέφερε από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Βοστώνης  Μεθόδιος.
Από την πλευρά του, ο Γενικός Πρόξενος της Νέας Υόρκης, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην κατάρτιση και τα πνευματικά χαρίσματα του κ. Ελπιδοφόρου, ενώ ζήτησε από τους παρόντες να αναφωνήσουν για μια ακόμη φορά “Άξιος”.
Στην δική του τοποθέτηση ο Αλέξης Φαίδωνος – Βαντέ, Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη, καλωσόρισε επίσης τον κ. Ελπιδοφόρο και τόνισε πως θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου