Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2019

  • No Thank you, από τον Pitino στον Παναθηναϊκό

  • Ένας νεκρός από πυρκαγιά στον Αυλώνα της Αττικής. Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό έπειτα από την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στον Αυλώνα Αττικής. .
  • Παρολίγον τραγωδία σε Χαλκιδική: Τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά από προπέλα. Αλλοδαπός λουόμενος τραυματίστηκε σοβαρά στο μηρό από την προπέλα ταχύπλοου σκάφους, στη θαλάσσια περιοχή Νέα Ποτιδαία Χαλκιδικής. .
  • Τραγικό δυστύχημα σε Πτολεμαΐδα: Δύο ποδηλάτες νεκροί και δύο χαροπαλεύουν. Τραγική κατάληξη είχαν δύο ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας-Αρδασας, για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια ομάδα από ποδηλάτες που κατευθύνονταν προς την Πτολεμαϊδα. .
  • Ορατό το Yavuz από τη Ρόδο. Συνοδευόταν από τη φρεγάτα Fatih. Ορατό από τους λουόμενους στο βορειότερο σημείο της Ρόδου ήταν το μεσημέρι της Κυριακής το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο Yavuz, το οποίο κατευθύνεται προς την ανατολική Μεσόγειο και την κυπριακή ΑΟΖ. .
  • Προβλήματα στην παράδοση της νέας παραλιακής προς Πειραιά. Αυξημένη κίνηση. Αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της παλιάς παραλιακής προς Πειραιά καθώς παραμένει κλειστή - από χθες το βράδυ - η Νέα Παραλιακή από τον ανισόπεδο κόμβο Συγγρού έως τον ανισόπεδο κόμβο Κηφισού, λόγω εργασιών, καθώς παραδίδεται το δεύτερο τμήμα της. .
Κόσμος
  • Επίθεση Σαλβίνι σε Ολλανδία και Ε.Ε. για τους αποκλεισμένους μετανάστες . Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι κατηγόρησε χθες Κυριακή την Ολλανδία και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι αδιαφορούν για την τύχη 42 μεταναστών που παραμένουν αποκλεισμένοι στα ανοικτά των ιταλικών χωρικών υδάτων επί ένδεκα ημέρες, πάνω σε πλοίο ανθρωπιστικής οργάνωσης υπό ολλανδική σημαία. .
  • Πομπέο: Eλπίζω να ξαναρχίσει η διαπραγμάτευση μετά την επιστολή Τραμπ σε Κιμ. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε χθες ότι ελπίζει πως η επιστολή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν θα ανοίξει τον δρόμο για να επαναληφθούν οι διαπραγματεύσεις με σκοπό να τερματιστούν τα προγράμματα της Πιονγκγιάνγκ για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων. .
  • Σταϊνμάγερ: Σήμα «συναγερμού» για τη δημοκρατία η δολοφονία Λούμπκε . Ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ απηύθυνε χθες Κυριακή έκκληση στη γερμανική κοινωνία να αντισταθεί στο μίσος, μετά τη δολοφονία του τοπικού πολιτικού Βάλτερ Λούμπκε στις αρχές του μήνα. .
  • «Όχι» Τραμπ στο αίτημα του ΟΗΕ για έρευνα από το FBI στην υπόθεση Κασόγκι. Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε το αίτημα του ΟΗΕ να διενεργηθεί έρευνα από το FBI για τη δολοφονία του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι. .
  • Σ.Αραβία: Ένας νεκρός από επίθεση σιιτών ανταρτών σε αεροδρόμιο . Ο νεκρός είναι σύρος μετανάστης, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της συμμαχίας, ο συνταγματάρχης Τούρκι αλ Μάλικι, σύμφωνα με το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA. .
Πολιτική
  • Επέκταση 120 δόσεων και για επιχειρήσεις τάζει ο Τσίπρας λίγο πριν τις εκλογές. Eξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές. .
  • Μητσοτάκης: Ναι στο νιτμπέιτ. Ο Τσίπρας να απολογηθεί για την πολιτική του. Το ντιμπέιτ είναι χρήσιμο είναι αλλά δεν είναι καθοριστικό, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στο Κρήτη TV, η οποία προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. .
  • Αποσύρει την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ η Τώνια Μοροπούλου. Η επιστολή της. Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ τέθηκε η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου, Τώνια Μοροπούλου, έπειτα από τον θόρυβο που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση της σύνταξης του αποβιώσαντος πατέρα της. .
  • Γεννηματά σε Τσίπρα: Κρεσέντο υποκρισίας η επίκληση στον Ανδρέα Παπανδρέου. Ως κρεσέντο υποκρισίας χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου. .
  • Επίκληση σε Ανδρέα Παπανδρέου από Τσίπρα:Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Με δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiter ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 23 χρόνων από τον θάνατό του, και έκανε και τη σύνδεση με την παρούσα πολιτική συγκυρία. .
Οικονομία
  • Η ΔΕΗ «απέχει 2,2 δισεκ. ευρώ» από την βιωσιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται συνάντηση των τραπεζών με την διοίκηση της ΔΕΗ, εν μέσω ανησυχιών για την ρευστότητα της επιχείρησης. .
  • Χώρα φτωχών η Ελλάδα. Ο αριθμός των ανθρώπων που απειλούνται από φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό μειώθηκε σε σχέση με το 2017 όμως παραμένει σε εντυπωσιακά υψηλά επίπεδα. .
  • Μετά από καθυστέρηση μηνών προεκλογική συμφωνία με ExxonMobil. Η αμερικανική πλευρά είχε επανειλημμένα καλέσει την Αθήνα να κλείσει τις γραφειοκρατικές; εκκρεμότητες ώστε να αρχίσουν οι έρευνες. .
  • Από αναβολή σε αναβολή η επένδυση για καζίνο στο Ελληνικό. Δεν αποκλείονται νέες καθυστερήσεις, ειδικά εάν υπάρξει μπαράζ αλλαγών στις γενικές γραμματείες υπουργείων μετά τις εκλογές του Ιουλίου. .
  • Μεγάλες απώλειες 17,32% για τη μετοχή της ΔΕΗ . Η οικονομική διευθύντρια της επιχείρησης ενημέρωσε, σύμφωνα με την Καθημερινή, τη διοίκηση και τους γενικούς διευθυντές τα προβλήματα που δημιουργούνται καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες τους έθεσε θέμα δυνατότητας ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις προς προμηθευτές, εργολάβους και φορείς της αγοράς μετά τον Αύγουστο. .
Αθλητισμός
  • Στους «8» η Αργεντινή κόντρα στη Βενεζουέλα. Οι Κολομβιανοί καθάρισαν 1-0 την Παραγουάη με γκολ του Κουέγιαρ (31’) και έφτασαν τους εννέα πόντους στον όμιλο. .
  • «Ασημένια» στους Ευρωπαϊκούς του Μινσκ η Άννα Κορακάκη. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία. .
  • Navarino Challenge: Ενισχύονται οι δράσεις στη Μεσσηνία . Το “Navarino Challenge” επιστρέφει για 7η συνεχή χρονιά, 11-13 Οκτωβρίου 2019, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino. .
  • Τρέξε με θέα την Καλντέρα στο 5ο Santorini Experience. Η Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαντορίνη! .
  • Οριστικό «όχι» από Πιτίνο στον Παναθηναϊκό. Ολοκληρώθηκε οριστικά η θητεία του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό. Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα ο κορυφαίος ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοσναρόφσκι, ο Αμερικανός αρνήθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου