Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2019

  • Βόλος: 12 μήνες φυλακή σε 55χρονο που κλωτσούσε στο κεφάλι γάιδαρο. Σε 12 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 5.000 ευρώ ήταν η ποινή που επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 55χρονο,επειδή χτυπούσε με κλωτσιές στο κεφάλι έναν γάιδαρο προκειμένου να... συνέλθει, όταν το ζώο έπεσε στον δρόμο, από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου κατά την διάρκεια μεταφοράς του. .
  • Ένας στους 10 ανθρώπους έχει βιώσει επιθανάτια εμπειρία σύμφωνα με έρευνα. Περίπου το 10% των ανθρώπων στον κόσμο -ο ένας στους δέκα- έχει να αναφέρει κάποια επιθανάτια εμπειρία (near-death), σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα. .
  • Πανελλήνιες 2019: Σε ποιες σχολές πέφτουν οι βάσεις.Πώς υπολογίζονται μόρια. Μετά την ανακοίνωση χθες, Παρασκευή, των βαθμολογιών των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και των στατιστικών στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, η εκτίμηση για το πώς θα κινηθούν οι βάσεις είναι, πλέον, ασφαλέστερη. .
  • Μενίδι: Συνελήφθη ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ. Ο 40χρονος το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. .
  • Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά των ΜΑΤ. Δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις. .
Κόσμος
  • Πλήρης δέσμευση των «G19» για τήρηση της συνθήκης για κλίμα. Εκτός οι ΗΠΑ. Δεκαεννέα από τις είκοσι χώρες μέλη της Ομάδας των 20 (G20), πλην ΗΠΑ, επαναβεβαίωσαν σήμερα από την Οσάκα της Ιαπωνίας την δέσμευσή τους για την "πλήρη εφαρμογή" της συμφωνίας που υπεγράφη το 2015 στο Παρίσι για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. .
  • Ανυποχώρητος ο Ερντογάν στην αγορά S-400 - «Φταίει ο Ομπάμα» λέει ο Τραμπ. Οι ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει ότι θα επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία αν προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας για την απόκτηση των S-400. .
  • Σρι Λάνκα: Προσέλαβε δύο δήμιους-Επαναφέρει την θανατική ποινή. Η Σρι Λάνκα προσέλαβε δύο δήμιους, καθώς ετοιμάζει τις εκτελέσεις τεσσάρων ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα η σωφρονιστική υπηρεσία. .
  • Γερμανία: Διαδηλωτές κατά της κλιματικής αλλαγής κυκλώνουν το κοινοβούλιο. Εκατοντάδες νεαροί διαδηλωτές περικύκλωσαν σήμερα το Ράιχσταγκ, την έδρα του γερμανικού κοινοβουλίου, για να ζητήσουν από τους βουλευτές να αναλάβουν δράση για το κλίμα, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. .
  • Συμφωνία Τραμπ - Πούτιν να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός στους εξοπλισμούς. Tι δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ. .
Πολιτική
  • Αυτοδυναμία της ΝΔ σε κάθε εκλογικό σενάριο δείχνει δημοσκόπηση της MRB. Κλειδώνει η αυτοδυναμία της ΝΔ σε κάθε σενάριο πεντακομματικής, εξακομματικής η επτακομματικής Βουλής στην τελική ευθεία πριν τις κάλπες της 7ης Ιουλίου. .
  • Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ προοδευτικό αντίβαρο στον κίνδυνο ανεξέλεγκτης Δεξιάς. Επίσκεψή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στην πόλη της Ηγουμενίτσας .
  • Τσίπρας: Το έχουν ρίξει στο κατενάτσιο, αλλά υπάρχει και η «ρεμοντάδα» . O πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ότι θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία και «προσπαθούν να μας βυθίσουν όλους στη λήθη». .
  • Κουτσούμπας: Ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αποτρέπει αντιλαϊκά μέτρα. Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι πέραν της απαραίτητης ψυχραιμίας με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζονται αυτά τα ζητήματα και η οποία δεν σημαίνει ενδοτικότητα, υποχωρητικότητα ή συγκάλυψη, πρέπει να ανησυχούμε για την προκλητικότητα και επιθετικότητα της τουρκικής άρχουσας τάξης. .
  • Αποστολάκης για Τουρκία: Ειρήνη χωρίς εκπτώσεις στα κυριαρχικά δικαιώματα. Την διαβεβαίωση ότι οι ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις έχουν επάρκεια και ετοιμότητα για να προασπίσουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα έδωσε ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. .
Οικονομία
  • Ιστορική εμπορική συμφωνία ΕΕ - Mercosur μετά 20 χρόνια διαπραγματεύσεων. Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, με ανάρτησή του στο Twitter, τόνισε ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί ποτέ για τη χώρα του .
  • Zημιές ύψους 205,1 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο για τη ΔΕΗ . Ο κύκλος εργασιών το α΄ τρίμηνο του 2019 διατηρήθηκε ουσιαστικά σταθερός, καθώς ο μειωμένος όγκος πωλήσεων λόγω απώλειας μεριδίου αγοράς αντισταθμίστηκε από την αύξηση του μέσου εσόδου λόγω μερικής ανάκτησης των δαπανών διοξειδίου του άνθρακα από τα τιμολόγια Μέσης και Υψηλής Τάσης. .
  • Γερμανικές επενδύσεις στις ΑΠΕ στην Ελλάδα - Οι προοπτικές . Ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα δείχνει να ανακάμπτει τελευταία. Γερμανικές εταιρίες επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη για να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες επενδύσεων. Νέο στοίχημα η αποθήκευση ενέργειας. .
  • Τέσσερα χρόνια capital controls - Πότε θα αρθούν πλήρως οι περιορισμοί. Πριν καλά - καλά τελειώσει ο Αλέξης Τσίπρας το διάγγελμά του για τη διοργάνωση δημοψηφίσματος χιλιάδες πολίτες έσπευσαν σε Αυτόματα Μηχανήματα Ανάληψης μέσα στη νύχτα για να σηκώσουν λεφτά .
  • Πως αποδεσμεύουν τους λογαριασμούς οι συνεπείς με τις ρυθμίσεις. Προοδευτική αποδέσμευση των λογαριασμών για τους πολίτες που είναι συνεπής στις ρυθμίσεις τους, προβλέπει η υπουργική απόφαση που υπογράφηκε σήμερα από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. .
Αθλητισμός
  • AntetokounBros: Προκάλεσε τον Γιάννη σε «μονό». Δεν έπρεπε να το κάνει. vid. Spoiler: Ο MVP του NBA σήκωσε στο γάντι στο «μονό» και κάρφωσε με άνεση στο καλάθι. .
  • Βόμβα: Τέλος ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ!. Φεύγει με όλο το τιμ του ο Λουτσέσκου - Στον αέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ .
  • Συγκίνηση με μήνυμα Αντετοκούνμπο: Μοιραζόμουν παπούτσια με τον αδελφό μου…. "Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση τα όνειρα πραγματικά γίνονται αληθινά!" .
  • Απορρίφθηκαν οι εφέσεις από τον ΑΣΕΑΔ – Υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός. Οριστικά στην Α2 μπάσκετ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός. .
  • Γιαννακόπουλος: Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω την ΠΑΕ. Τον τρόπο με τον οποίο θα συντελεστεί η εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσίασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου