Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Στιγμιότυπα από την πρώτη Λειτουργία του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου

Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2019

 

Από την πρώτη Θεία Λειτουργία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν.Υ. την Κυριακή 23 Ιουνίου. Στην αναμνηστική φωτογραφία τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο πλαισιώνουν ο Στέφανος Τσερπέλης, Αρχων του Οικουμενικού Θρόνου και ο Εκκλησιαστικός συντάκτης του «Ε.Κ.» Θεόδωρος Καλμούκος Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» - Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Από την πρώτη Θεία Λειτουργία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν.Υ. την Κυριακή 23 Ιουνίου.
Στην αναμνηστική φωτογραφία τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο πλαισιώνουν ο Στέφανος Τσερπέλης, Αρχων του Οικουμενικού Θρόνου και ο Εκκλησιαστικός συντάκτης του «Ε.Κ.» Θεόδωρος Καλμούκος
Στην κάτω φωτογραφία τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο πλαισιώνουν από αριστερά, ο Δημήτρης Ματθαίος, η Αγγελική Καλμούκου, ο Θεόδωρος Καλμούκος, ο Νίκος Μανώλης ο οποίος πρώτος συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο στο Φανάρι μετά την εκλογή του και ο Μιχάλης Γιαννούλης.
Τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο πλαισιώνουν από αριστερά, ο Δημήτρης Ματθαίος, η Αγγελική Καλμούκου, ο Θεόδωρος Καλμούκος, ο Νίκος Μανώλης ο οποίος πρώτος συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο στο Φανάρι μετά την εκλογή του και ο Μιχάλης Γιαννούλης.
Φωτογραφία: «Εθνικός Κήρυξ» – Κώστας Μπέη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου