Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Ο Βασίλης Καυκάς επανεκλέχτηκε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2019

 

Το νεοεκλεγέν συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Καθήμενοι διακρίνονται από αριστερά:Δημήτριος Παπασλής, Ηλίας Τζιά, Κωνσταντίνος Τραβαγιάκης, Βασίλειος Καυκάς, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Φώτου, Δημήτριος Σκάλκος. Ορθιοι από αριστερά:Δημήτριος Μπίτσικας, Πήτερ Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Ελευθερία Παπασλή, Μενέλαος Σωτήρη, Ιωάννης Ζαραλίδης. Φωτογραφία Ευγενική παραχώρηση Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας.
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Από τις εκλογές που έγιναν στην Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο επανεκλέχτηκε ο Βασίλης Καυκάς στην προεδρία της.
Αφού έγινε έλεγχος για την εγκυρότητα των αντιπροσώπων και Σωματείων Μελών από την Εφορευτική Επιτροπή την οποία αποτελούσαν ο Ιωάννης Πατουχέας, Πήτερ Γεωργακόπουλος και Ηλίας Τζια άρχισε η ψηφοφορία.  Συνολικά ψήφισαν 28 αντιπρόσωποι από τα σωματεία και συλλόγους μέλη.
Αρχικά για τη θέση του προέδρου προτάθηκαν οι εξής:  Βασίλειος Καυκάς, Δημήτριος Χατζής, Κώστας Τραβαγιάκης και Δρ. Αθανάσιος Καραγιώργος.  Οι κύριοι Τραβαγιάκης και Καραγιώργος δεν δέχτηκαν την υποψηφιότητα και ακλούθησε η διαδικασία των εκλογών μεταξύ των δύο εναπομεινάντων υποψηφίων, Δημήτρη Χατζή, πρώην προέδρου της Παμμακεδονικής ένωσης Αμερικής και του κ. Καυκά και επικράτησε ο τελευταίος.  Ακολούθησε η εκλογή του Α’ Αντιπροέδρου μεταξύ του Δρ. Αθανάσιου Καραγιώργου και Κωνσταντίνου Τραβαγιάκη και επικράτησες ο κ. Τραβαγιάκης.
Ακολούθησε η εκλογή για τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες εκλέχτηκαν οι εξής:
Β’ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Φώτου Γραμματέας, Δρ. Μαρία Δελιχάτσιου Βοηθός Γραμματέας, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Ταμίας.
Μέλητου διοικητικού συμβουλίου: Δημήτριος Μπίτσικας, Μενέλαος Σωτήρη, Παναγιώτα Πίνο, Ελευθερία Παπασλή, Κατερίνα Οικονόμου, Ιωάννης Ζαραλίδης, Δημήτριος Σκάλκος και Δημήτριος Παπασλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου