Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡHNH.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Ο Βασίλης Καυκάς επανεκλέχτηκε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2019

 

Το νεοεκλεγέν συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας. Καθήμενοι διακρίνονται από αριστερά:Δημήτριος Παπασλής, Ηλίας Τζιά, Κωνσταντίνος Τραβαγιάκης, Βασίλειος Καυκάς, Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Φώτου, Δημήτριος Σκάλκος. Ορθιοι από αριστερά:Δημήτριος Μπίτσικας, Πήτερ Γεωργακόπουλος, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Ελευθερία Παπασλή, Μενέλαος Σωτήρη, Ιωάννης Ζαραλίδης. Φωτογραφία Ευγενική παραχώρηση Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας.
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Από τις εκλογές που έγιναν στην Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο επανεκλέχτηκε ο Βασίλης Καυκάς στην προεδρία της.
Αφού έγινε έλεγχος για την εγκυρότητα των αντιπροσώπων και Σωματείων Μελών από την Εφορευτική Επιτροπή την οποία αποτελούσαν ο Ιωάννης Πατουχέας, Πήτερ Γεωργακόπουλος και Ηλίας Τζια άρχισε η ψηφοφορία.  Συνολικά ψήφισαν 28 αντιπρόσωποι από τα σωματεία και συλλόγους μέλη.
Αρχικά για τη θέση του προέδρου προτάθηκαν οι εξής:  Βασίλειος Καυκάς, Δημήτριος Χατζής, Κώστας Τραβαγιάκης και Δρ. Αθανάσιος Καραγιώργος.  Οι κύριοι Τραβαγιάκης και Καραγιώργος δεν δέχτηκαν την υποψηφιότητα και ακλούθησε η διαδικασία των εκλογών μεταξύ των δύο εναπομεινάντων υποψηφίων, Δημήτρη Χατζή, πρώην προέδρου της Παμμακεδονικής ένωσης Αμερικής και του κ. Καυκά και επικράτησε ο τελευταίος.  Ακολούθησε η εκλογή του Α’ Αντιπροέδρου μεταξύ του Δρ. Αθανάσιου Καραγιώργου και Κωνσταντίνου Τραβαγιάκη και επικράτησες ο κ. Τραβαγιάκης.
Ακολούθησε η εκλογή για τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες εκλέχτηκαν οι εξής:
Β’ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Φώτου Γραμματέας, Δρ. Μαρία Δελιχάτσιου Βοηθός Γραμματέας, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος Ταμίας.
Μέλητου διοικητικού συμβουλίου: Δημήτριος Μπίτσικας, Μενέλαος Σωτήρη, Παναγιώτα Πίνο, Ελευθερία Παπασλή, Κατερίνα Οικονόμου, Ιωάννης Ζαραλίδης, Δημήτριος Σκάλκος και Δημήτριος Παπασλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου