Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Χθες βράδυ έκλεισε ο «κύκλος» του Ελληνικού Προγράμματος στη Δημόσια Τηλεόραση της Βοστώνης.

Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2019


Πολλοί έδωσαν το παρόν στην τελευταία εορταστική εκδήλωση σε απ’ ευθείας μετάδοση του Ελληνικού Τηλεοπτικού προγράμματος στο BNN.  

Μεταξύ αυτών ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, δημοτικοί σύμβουλοι της Βοστώνης, αντιπρόσωποι από τα ελληνικά ΜΜΕ της Βοστώνης και πολλοί φίλοι της Ελένης Βιδάλη, του Αλέκου Γιούρντα και του Θανάση Χαμπέρη που παρουσίαζαν το πρόγραμμα.

Η δεσποινίς Ευγενία Σοϊλής έφερε μήνυμα του Δημάρχου Βοστώνη κ. Marty Walsh όπου ονόμασε την 24η Ιουνίου «Ημέρα Ελένης Βιδάλη»!
Η ορχήστρα "ΟΡΦΕΑΣ" έπαιζε ελληνική μουσική μέσα στο στούντιο.

Όλοι είπαν ένα καλό λόγο γιατί η ομάδα αυτή του ΒΝΝ έβαλε λιθαράκια στο οικοδόμημα της ομογένειας της Νέας Αγγλίας και του Ελληνισμού γενικότερα

Εικοσιπέντε χρόνια κάθε Δευτέρα, με καλό καιρό, με χιόνια, πάγους, με ζέστη η Ελένη Βιδάλη και οι συνεργάτες της παρουσίαζαν στον Ελληνισμό της Βοστώνης και της περιφέρειας.  Ακόμα το πρόγραμμα είχαν τη δυνατότητα να το δουν σε όλο τον κόσμο δια μέσου του διαδικτύου.

Τόσο η Ελένη Βιδάλη όσο και οι συνεργάτες της είχαν δουλειές, οικογένεια και τόσα άλλα να κάνουν.  Όμως, κάθε Δευτέρα Ελληνικό το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα ήταν στον αέρα.  Για ενημέρωση, για διασκέδαση και την προώθηση των Ελληνικών θέσεων, την διατήρηση της Ελληνικής Γλώσσας, της Πίστης μας!  Εθελοντές και Έλληνες με Κεφαλαίο.

Συγχαρητήρια στην κ. Βιδάλη και σε όλους τους συντελεστές.  Ο Ελληνισμός είναι πολύ μεγάλος και γίνεται Μεγαλύτερος, Δυνατότερος, Καλύτερος όταν υπάρχουν Εθελοντές που από μεράκι ή γιατί «έχουν φάει πετριά στο κεφάλι» προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά.  Για τον Ελληνισμό.

Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν με το μεράκι τους, την αφιλοκερδή εργασία τους και είναι οι άλλοι, που περιμένουν τους άλλους, για να τα κάνουν για αυτούς, και μόνο τα μαύρα σύννεφα βλέπουν αλλά το αναμμένο κεράκι μέσα στο σκοτάδι το προσπερνούν.
Εσύ σε ποια ομάδα από τις ανωτέρω δύο είσαι;

Εάν υπάρχει ενδιαφέρον και συνεργασία θα γίνουμε ακόμα καλύτερα.  Υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν νέοι και νέες που τους ενδιαφέρει η καλή πορεία του Ελληνισμού.  Απλά θέλουν χέρι βοηθείας, συνεργασία.  Πρέπει να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε.
Συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη και σε όλους του συντελεστές του Ελληνικού Προγράμματος της Δημόσια Τηλεόρασης της Βοστώνης.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου