Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Απόψε πέφτει η αυλαία από το τηλεοπτικό Ελληνικό πρόγραμμα στο BNN, Boston TV, της κυρίας Ελένης ΒιδάληΑπόψε θα γίνει η εκδήλωση που κλείνει αυλαία το Ελληνικό Τηλεοπτικό πρόγραμμα της κ. Ελένης Βιδάλη και του Θανάση Χαμπέρη.
25 χρόνια πέρασαν από την ώρα που άρχισε να έχει η Βοστώνη και άλλες πόλεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν την εκπομπή στα Ελληνικά οπως Brookline, Chelmsford, Watertown, Lynn, Swampscott...

Έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν πολλοί παράγοντες όπου θα μιλήσουν στο πρόγραμμα όπως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Γενικός Πρόξενος Στράτος Ευθυμίου και άλλοι αξιωματούχοι και παράγοντες.
Δεν είναι λίγα τα 25 χρόνια, κάθε Δευτέρα βράδυ η Ελένη Βιδάλη και οι συνεργάτες της έφερναν τα νέα κοντά μας.  Δεν ήταν μόνο ένα πρόγραμμα ενημέρωσης αλλά και ένα πρόγραμμα με μεγάλη σημασία για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό.

Συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη για την 25χρονη παρουσία και πάντα υγεία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου