Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Απόψε πέφτει η αυλαία από το τηλεοπτικό Ελληνικό πρόγραμμα στο BNN, Boston TV, της κυρίας Ελένης ΒιδάληΑπόψε θα γίνει η εκδήλωση που κλείνει αυλαία το Ελληνικό Τηλεοπτικό πρόγραμμα της κ. Ελένης Βιδάλη και του Θανάση Χαμπέρη.
25 χρόνια πέρασαν από την ώρα που άρχισε να έχει η Βοστώνη και άλλες πόλεις είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν την εκπομπή στα Ελληνικά οπως Brookline, Chelmsford, Watertown, Lynn, Swampscott...

Έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν πολλοί παράγοντες όπου θα μιλήσουν στο πρόγραμμα όπως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Γενικός Πρόξενος Στράτος Ευθυμίου και άλλοι αξιωματούχοι και παράγοντες.
Δεν είναι λίγα τα 25 χρόνια, κάθε Δευτέρα βράδυ η Ελένη Βιδάλη και οι συνεργάτες της έφερναν τα νέα κοντά μας.  Δεν ήταν μόνο ένα πρόγραμμα ενημέρωσης αλλά και ένα πρόγραμμα με μεγάλη σημασία για την Ελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό.

Συγχαρητήρια στην Ελένη Βιδάλη για την 25χρονη παρουσία και πάντα υγεία.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου