Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Απεβίωσε η κ. Αθανασία Παπαδάκης το γένος Καλανγής


Παρασκευή, 28 Ιουνίου

Η κ. Παπαδάκη ήταν μητέρα της κ. Κάρολ Τραβαγιάκης, σύζυγος αυτής κ. Κωσταντίνος Τραβαγιάκης, νεοεκλεγής α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Απόψε θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα στο Folsom Funeral Home 63 Belgrade Avenue in Roslindale, Ma. Από τις 4:00μμ και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Σάββατο στις 10:00πμ στον ιερό ναό του Καθεδρικού Βοστώνης, the Annunciation Greek Orthodox Cathedral of New England, 514 Parker Street, Boston, Ma. 

Αιωνία της Η Μνήμη
Συλλυπητήρια στους οικείους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου