Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Επίσκοπος θα ψεκάσει ολόκληρη πόλη με αγιασμό, από ελικόπτερο


Κοίτα να δεις… πως δεν το σκέφτηκαν και οι «δικοί μας»;

Ο επίσκοπος της Μπουεναβεντούρα, Ρουμπέν Νταρίο Γιαραμίλο Μοντόγια θα δανειστεί ένα ελικόπτερο του ναυτικού, προκειμένου να ρίξει αγιασμό σε όλη την πόλη στις 14 Ιουλίου, ημέρα που γιορτάζει ο πολιούχος άγιος. «Θέλουμε να γυρίσουμε από αέρος όλη την Μπουεναβεντούρα και να ρίξουμε αγιασμό… για να δούμε αν θα εξορκίσουμε όλους αυτούς τους δαίμονες που καταστρέφουν την πόλη μας», δήλωσε ο επίσκοπος αυτής της πόλης της Κολομβίας. «Ετσι ώστε να έρθει η ευλογία του Θεού και να διώξει όλη την ανομία που υπάρχει στους δρόμους», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το Newsweek.
Η Μπουεναβεντούρα είναι το πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Κολομβίας, αλλά εκεί δρουν συμμορίες που εκβιάζουν, απαγάγουν και τρομοκρατούν τους ντόπιους. Τα εγκλήματα που διαπράττουν είναι τόσο φριχτά, που δεν διστάζουν να ακρωτηριάζουν τα θύματά τους όσο είναι ακόμη ζωντανά.
Για τον επίσκοπο όμως, ο αγιασμός είναι η λύση. «Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον διάβολο για να δούμε αν μπορούμε να επιστρέψουμε στην ηρεμία που η πόλη έχει χάσει με τα τόσα εγκλήματα, τη διαφθορά, το κακό και το εμπόριο ναρκωτικών», δήλωσε ο 52χρονος Μοντόγια. «Θα ρίξουμε αγιασμό για να δούμε αν θα τελειώσουν αυτά τα άσχημα πράγματα και αν ο διάβολος θα φύγει από εδώ», συμπλήρωσε.
Πάντως, οι κάτοικοι δεν περιμένουν τον αγιασμό για να τελειώσουν τα δεινά τους. Πριν από πέντε χρόνια άρχισαν να συνεργάζονται με διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν και υπάρχουν ακόμη συμμορίες, το ποσοστό των δολοφονιών έχει μειωθεί δραστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου