Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Αυγερινοπούλου: Δήλωση για υποψηφιότητα βουλευτού Ν.Δ. Ηλείας – Με ήθος, γνώση κι αγάπη για την Ηλεία

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εκ νέου συμπερίληψή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ηλείας  και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να συναγωνιστώ για την εκπροσώπηση της Ηλείας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι τιμή να έχεις τη δυνατότητα να εκπροσωπήσεις κοινοβουλευτικά την Ηλεία ένα τόπο με τόσο σπουδαία ιστορία και παγκόσμια εμβέλεια που απορρέει -αλλά δεν περιορίζεται- από το φως της Αρχαίας Ολυμπίας.
Το 2012 για πρώτη φορά επέλεξα από την θέση της  βουλευτού επικρατείας να μην κατέλθω ως υποψήφια στην Αθήνα όπως το κόμμα αρχικά μου είχε ζητήσει αλλά σθεναρά με αγάπη και όραμα για τον τόπο μου επέλεξα να κατέβω υποψήφια στο Νομό Ηλείας.
Όπως με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας από την πρώτη φορά που κατήλθα υποψήφια ζητώ τη στήριξή σας και τώρα έτσι ώστε με ήθος, αγάπη για το νομό και γνώση για τη λύση των προβλήματων του να σας εκπροσωπήσω επάξια στη βουλή.
Το όραμά μου για την Ηλεία είναι να δημιουργήσουμε μαζί ένα νομό με βιώσιμη ανάπτυξη που θα σέβεται το φυσικό περιβάλλον  και τον άνθρωπο και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις (τουριστικές, περιβαλλοντικές κλπ)  να προσφέρει αειφόρες θέσεις εργασίας για όλους. Σ’ αυτό το μοντέλο ανάπτυξης κανείς δεν θα μείνει εκτός. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα επενδύσουμε στη χώρα και το νομό μας, θα επενδύσουμε στον άνθρωπο για να κάνουμε την Ελλάδα και την Ηλεία πάλι περήφανη.
Κλείνοντας σας καλώ όλους να συμμετάσχετε σε αυτές τις εκλογές διότι αποχή από τις κάλπες σημαίνει και αποχή   από τις αποφάσεις για το μέλλον μας. Ας μην αφήσουμε τους άλλους ν αποφασίσουν για μας. Όλοι μαζί ας συμμετάσχουμε για εξασφαλίσουμε στη χώρα μας την καλύτερη διακυβέρνηση.
Με αγάπη για την Ελλάδα, με αγάπη για την Ηλεία, με αγάπη για τους  νέους ας συνταχθούμε όλοι μαζί για να εκπροσωπηθεί η Ηλεία στη  Βουλή.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

Υποψήφια βουλευτής Ηλείας Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου