Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Βούτσης : Δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης

Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2019

«Όλα όσα ακούγονται αφορούν μια νόμιμη διαδικασία που ξεκίνησε από την Διάσκεψη των προέδρων τον περασμένο Φεβρουάριο» δήλωσε ο πρόεδρος της ΒουλήςΑμετανόητος Βούτσης : Δεν αισθάνομαι ίχνος ενοχής και ευθύνης | tovima.gr 

Μπορεί οι ρουσφετολογικές τροπολογίες να πέφτουν «βροχή» στη Βουλή και η Τασία Χριστοδουλοπούλου να ζήτησε εκ των υστέρων συγγνώμη για τη μετάταξη της κόρης της και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο έγινε ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δήλωσε πως δεν αισθάνεται ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης.
«Όλα όσα ακούγονται αφορούν μια νόμιμη διαδικασία που ξεκίνησε από την Διάσκεψη των προέδρων τον περασμένο Φεβρουάριο. Μια διαδικασία που συμπεριέλαβε την Βουλή στο νόμο της κινητικότητας. Εμείς με τον εαυτό μας είμαστε 100 φορές πιο αυστηροί. Οι άνθρωποι έχουν ήδη τοποθετηθεί και θα τοποθετηθούν στην συνέχεια» είπε ο κ. Βούτσης από το βήμα της Βουλής.
Υποστήριξε δε ότι επι ημερών του έχουν γίνει «τομές μεταρρυθμιστικού χαρακτήρα» για την αντιμετώπιση ενός «καθεστώτος που είχε αμφιλεγόμενο, αυθαίρετο και θολό χαρακτήρα».
Στη συνέχεια ανέφερε πως ευλόγως η κοινή γνώμη επιδεικνύει ευαισθησία και πρέπει να είμαι σαφής και ειλικρινής. «Δεν κάνω συμψηφισμούς ούτε θα μπω σε ονόματα και σόγια. Δεν είναι ο στόχος να πούμε ότι και οι άλλοι έκαναν αυτά και εμείς εκείνα… Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης ότι θα πρέπει να είμαστε απολογούμενοι για ότι γίναμε ίδιοι και κρατήσαμε το ίδιο καθεστώς με τους προηγούμενους. Ο λαός δεν ζήτησε αυτό από εμάς. Ζήτησε τομές και έγιναν».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου