Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

«Χωρίς Ολυμπιακό, ψαλίδι στα λεφτά όλων»!

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019

Οι ομάδες της Α1 ενημερώθηκαν από χορηγούς και τηλεόραση πως χωρίς τον Ολυμπιακό έρχονται μεγάλες μειώσεις! Πίεση του Παναθηναϊκού στον Βασιλειάδη για υποβιβασμό των Πειραιωτών. 


Οι ομάδες της Α1 μπάσκετ συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι για να συζητήσουν σχετικά με την «επόμενη ημέρα» του πρωταθλήματος και τη νέα σεζόν.
Κι αυτό διότι οι έως τώρα κρούσεις που έχουν κάνει για την εξεύρεση χορηγών και προσφορών για τηλεοπτικά δικαιώματα… προσκρούουν στον Ολυμπιακό!
Η πιθανή απουσία των Πειραιωτών από την Α1 θα σημάνει και διαφοροποίηση των συνθηκών ανταγωνιστικότητας στην κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις επιλογές τους, έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ζητούν αλλαγές για να πάει το άθλημα μπροστά. Οι υπόλοιπες ομάδες έσπευσαν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Κι αυτό διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημερινό ΔΣ της λίγκας οι παράγοντες των ομάδων συζήτησαν σχετικά με τις χορηγίες του πρωταθλήματος, αλλά και το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η πιθανή απουσία του Ολυμπιακού από την «κατηγορία των μεγάλων» θα σημάνει και την πτώση των εσόδων στη λίγκα.
«Χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού οι προσφορές θα είναι μικρότερες» διαμήνυσαν σύμφωνα με το ρεπορτάζ τόσο ο κεντρικός χορηγός, όσο και τα τηλεοπτικά κανάλια με τα οποία ήδη οι παράγοντες έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές «κρούσεις».
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήγαν καν στο ΔΣ, παρόλο που είχαν κληθεί. Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν καν να αναμειχθούν σε τέτοιου είδους συζητήσεις, μια και δεν θέλουν να νομιμοποιήσουν τέτοιες συγκεντρώσεις ενώ εκκρεμούν οι δικαστικές αποφάσεις με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.
Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ βρέθηκαν κι εκπρόσωποι του Ιωνικού Νικαίας και του Ηρακλή, των ομάδων δηλαδή που ανέβηκαν από την Α2, ωστόσο δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Κάτι που προκάλεσε την απορία του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος παράλληλα προειδοποίησε ότι αν ο Ολυμπιακός παραμείνει στην Α1 μέσω κάποια αναδιάρθρωσης ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!
Στον Παναθηναϊκό θέλουν να πιέσουν καταστάσεις και να αναγκάσουν τον Γιώργο Βασιλειάδη να καταθέσει τροπολογία για την αναδιάρθρωση της Α1 μπάσκετ χωρίς τον Ολυμπιακό μέσα, ρίχνοντάς τον στην Α2.
Τέλος συμφωνία υπήρξε στα θέματα βίας, με αυστηροποίηση των κανονισμών, ειδικά αυτών που ρυθμίζουν τις συμπεριφορές των παραγόντων.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου