Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.


Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Ένστολοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο προαύλιο της Βουλής [photos]


Με μαύρα μπαλόνια, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα εναντίον των νέων μέτρων εκατοντάδες ένστολοι άνδρες και γυναίκες εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.
Στην Πανελλαδική συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κολοκοτρώνη εκατοντάδες ένστολοι εξέφρασαν την αντίθεση τους στα μέτρα τα οποία φέρνει η κυβέρνηση στην Βουλή προς ψήφιση ζητώντας την απόσυρση διατάξεων οι οποίες αφορούν τα ειδικά μισθολόγια.
Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ξεκίνησαν από το πρωϊ ,όταν ειδικοί φρουροί ανάρτησαν πανό στον Λυκαβηττό στο οποίο είχαν αναγράψει το σύνθημα: «Πόσο κοστίζει η ζωή του αστυνομικού κύριε Τσίπρα;» ενώ το ίδιο ερώτημα απηύθυναν στα γερμανικά και στην Άνγκελα Μέρκελ.
Ακολούθησε παράσταση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών ,Γιώργου Χουλιαράκη , στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ζητώντας συνάντηση μαζί του.
Μετά τη συγκέντρωση οι ένστολοι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.
Ενταση προκλήθηκε όταν έφτασαν έξω από την είσοδο της Βουλής και θέλησαν να μπουν μέσα.  Ομως επικράτησαν τελικά ψυχραιμότερες φωνές.
Κατά την διάρκεια της πορείας πέρασαν απο το Γενικό Λογιστήριο του κράτους,όπου παραμένουν ακόμα οι συνδικαλιστές,
οι διαδηλωτές μόλις έφθασαν στο κτίριο πέταξαν μαύρα μπαλόνια ενώ οι συνδικαλιστές βγήκαν στο παράθυρο χαιρετώντας τους συναδέλφους τους και κάνοντας το σήμα της νίκης.
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου