Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Γάλλος υπουργός Παιδείας: Από τα αρχαία ελληνικά κατάγεται ο πολιτισμός μας

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΟι Γάλλοι βάζουν τα Ελληνικά στα Σχολεία τουςκι εμείς... τα βγάζουμε από τις εκκλησίες!

Την προώθηση των Λατινικών και των αρχαίων Ελληνικών στα σχολεία, θέλει να κάνει ο νέος υπουργός Παιδείας της Γαλλίας, Ζαν Μισέλ Μπλανκέρ. 


Γάλλος υπουργός Παιδείας: Από τα αρχαία ελληνικά κατάγεται ο πολιτισμός μας
Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, ο επικεφαλής της εκπαίδευσης στη νέα διοίκηση του Εμανουέλ Μακρόν, περιέγραψε τις προτεραιότητες του υπουργείου. Οι μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για τον Γάλλο πρόεδρο.
Όπως εξήγησε ο Μπλανκέρ, θέλει να επαναφέρει τις δίγλωσσες τάξεις, να επαναφέρει τα μαθήματα για την Ευρωπαϊκή Ένωση και να δημιουργήσει περισσότερες τάξεις για λατινικά και αρχαία ελληνικά «από τις οποίες προέρχεται ο πολιτισμός μας« δήλωσε.

«Πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε πως αυτές οι μελέτες εμβαθύνουν τις κοινωνικές διαφορές. Είναι εργαλεία βελτίωσης για όλους» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας της Γαλλίας, Ωστόσο, πρόσθεσε πως όσοι μαθητές επιθυμούν να παραμείνουν στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών, μπορούν να το κάνουν.
Πηγή: Greek Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου