Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

ΟΛΙΒΙΑ ΝΙΟΥΤΟΝ-ΤΖΟΝ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ

 Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2017

Ολίβια Νιούτον-Τζον: Ο καρκίνος επέστρεψε και έχει κάνει μετάσταση
Η Νιούτον-Τζον θα υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσει να επιστρέψει στις ασχολίες της.
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον-Τζον, γνωστή για την ταινία «Grease» στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον Τζον Τραβόλτα, δήλωσε την Τρίτη ότι ο καρκίνος του μαστού επέστρεψε και έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό.

Η Νιούτον-Τζον, 68χρονών, που εξελίχθηκε σε υπέρμαχο της υγιεινής ζωής και της ιατρικής έρευνας μετά την πρώτη εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού το 1992, θα υποβληθεί σε θεραπεία με ακτινοβολία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσει να επιστρέψει στις ασχολίες της, ανακοίνωσαν εκπρόσωποί της.

«Αποφάσισα ποια κατεύθυνση θα πάρω για τη θεραπεία μου μετά από συμβουλευτικές με τους γιατρούς μου και με ειδικούς φυσικών θεραπειών και με την ιατρική ομάδα στο κέντρο μου (Olivia Newton-John Cancer Wellness and Research Centre) στη Μελβούρνη της Αυστραλίας», είπε η Νιούτον-Τζον.

«Ο πόνος στη μέση ήταν καρκίνος»

Σύμφωνα με τη δήλωση, η τραγουδίστρια της επιτυχίας «Physical» αναβάλλει τις περιοδείες που είχε προγραμματίσει σε ΗΠΑ και Καναδά για τον Ιούνιο.

«Ο πόνος στη μέση που αρχικά την ανάγκασε να αναβάλλει το πρώτο ήμισυ της περιοδείας της, αποδείχθηκε ότι είναι καρκίνος που έχει κάνει μετάσταση στο ιερό οστό», αναφέρεται στην ανακοίνωση των εκπροσώπων της.

Η Νιούτον-Τζον, που γεννήθηκε στη Βρετανία και μεγάλωσε στην Αυστραλία, ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια με επιτυχίες της ποπ, όπως «If Not for You» και «I Honestly Love You».

Απέκτησε διεθνή φήμη με την ταινία «Grease», που βασίστηκε σε ομώνυμο μιούζικαλ, παίζοντας «το καλό κορίτσι» Σάντι δίπλα στον «άτακτο» Τραβόλτα στον ρόλο του Ντάνι Ζούκο.

Από την πρώτη διάγνωση του καρκίνου του μαστού το 1992, η Νιούτον-Τζον ασχολήθηκε με την ανεύρεση πόρων για έρευνα και θεραπεία της ασθένειας ενώ συμμετείχε σε καμπάνιες ενάντια στην κακομεταχείριση των ζώων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου