Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Καλύτερα στην υγεία του ο Παναγιώτης Μπούρας

Στην εντατική του Massachusetts General Hospital παραμένει αλλά καλύτερα στην υγεία του είναι ο Παναγιώτης Μπούρας από το Lowell. Όπως είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μπούρας, 70 ετών οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA ACCURA στο δρόμο 93 στο Derry, New Hampshire όταν μετά από μηχανική βλάβη το μπροστινού τροχού ξέφυγε της πορείας του και κτύπησε σε σορό αμμοχάλικο που ήταν στην άκρη του δρόμου που σε αυτό το σημείο κατασκευάζουν νέες λωρίδες.
Ευτυχώς που ο κ. Μπούρας φορούσε ζώνη και λειτούργησε ο αερόσακος του αυτοκινήτου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός να σπάσει το στέρνο του και πλευρά.

Ο ιατρός χειρούργος καθηγητής Γεώργιος Βέλμαχος τον επισκεύθηκε την Πέμπτη το πρωί μετά από παράκλησή μας. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μπούρας ήταν σε κώμα τις πρώτες ημέρες και γι αυτό μετακομήθηκε από το περιφερειακό νοσοκομείο του Derry, New Hampshire στο Massachusetts General.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου