Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Καλύτερα στην υγεία του ο Παναγιώτης Μπούρας

Στην εντατική του Massachusetts General Hospital παραμένει αλλά καλύτερα στην υγεία του είναι ο Παναγιώτης Μπούρας από το Lowell. Όπως είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μπούρας, 70 ετών οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA ACCURA στο δρόμο 93 στο Derry, New Hampshire όταν μετά από μηχανική βλάβη το μπροστινού τροχού ξέφυγε της πορείας του και κτύπησε σε σορό αμμοχάλικο που ήταν στην άκρη του δρόμου που σε αυτό το σημείο κατασκευάζουν νέες λωρίδες.
Ευτυχώς που ο κ. Μπούρας φορούσε ζώνη και λειτούργησε ο αερόσακος του αυτοκινήτου.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός να σπάσει το στέρνο του και πλευρά.

Ο ιατρός χειρούργος καθηγητής Γεώργιος Βέλμαχος τον επισκεύθηκε την Πέμπτη το πρωί μετά από παράκλησή μας. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μπούρας ήταν σε κώμα τις πρώτες ημέρες και γι αυτό μετακομήθηκε από το περιφερειακό νοσοκομείο του Derry, New Hampshire στο Massachusetts General.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου